Antena Meniu Search
x

Video O fetiță dispărută de 3 luni a fost găsită moartă, îngropată în subsolul unui bloc din Oriol, în Rusia. Victoria avea doar 9 ani

Sfârșit cumplit pentru o fetiță de doar 9 ani, dispărută în urmă cu trei luni după o ceartă cu părinții. Ieri, copila a fost găsită moartă, îngropată chiar în subsolul blocului unde locuia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.09.2021, 12:10

Grozăvia a avut loc în Oriol, un oraș din Rusia Centrală. Potrivit publicațiilor locale, fetița de 9 ani, Victoria Gnedova, a fost dată dispărută de familie în urmă cu trei luni, pe 18 iunie 2021. 

Copila a plecat de acasă, după o ceartă cu părinții ei și, de atunci, nu a mai văzut-o nimeni. Sute de polițiști au căutat-o pe fetiță, fiind oferită chiar și o recompensă pentru găsirea ei.

Ieri, micuța Victoria a fost găsită în subsolul unui bloc rezidențial cu două etaje. Trupul neînsuflețit era îngropat, iar identificarea a fost făcută după hăinuțe.

Pe acelaşi subiect

Comitetul de anchetă din Rusia a publicat pe site-ul său oficial imagini de la locul unde a fost găsit cadavrul copilei.

Filmările arată cum criminaliștii sapă o gaură chiar în subsolul blocului unde locuia fata. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copila era îngropată la 2 metri adâncime

Potrivit anchetatorilor, trupul coplei Victoriei era îngropată la 2 metri adâncime. În urma verificărilor, polițiștii au reținut și un suspect în cazul teribilei crimei. Ria Novosti scrie că este vorba despre un vecin în vârstă de 60 de ani. Minusterul rus de Interne a publicat și o fotografie a bărbatului.

Ministerul Afacerilor Interne a publicat o fotografie a principalului suspect de crimă

Administrația rusă a MAI

Anterior, autoritățile raportaseră că un bărbat reținut „acte violente de natură sexuală” ar putea fi implicat în infracțiune. El este în custodia polițiștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O fetiță dispărută de 3 luni a fost găsită moartă, îngropată în subsolul unui bloc din Oriol, în Rusia. Victoria avea doar 9 ani