Antena Meniu Search
x

Exclusiv Tatăl fetiţei de 2 ani din Iaşi o bănuieşte pe fosta parteneră că a ucis-o. Mărturia făcută cu lacrimi în ochi: "Cred că a fost chinuită"

O crimă îngrozitoare mascată printr-un accident banal? Este întrebarea care-l bântuie pe tatăl micuţei de nici doi ani din Iaşi după dispariţia fetiţei sale. Bărbatul crede că fosta sa parteneră e vinovată pentru moartea copilei şi a depus plângere penală împotriva ei. Răpus de durere le-a spus reporterilor Observator varianta sa.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 16.09.2021, 16:37

Vezi și

Daniel Mazăre, tată: Eu cred că a fost chinuită.

Sunt mărturiile pline de durere ale tătălui Sofiei. Bărbatul e în stare de şoc. Încă nu-şi poate reveni din traumă. Cum ar putea înţelege că fetiţa pe care o strângea la piept în urmă cu câteva zile, azi nu mai e. Are privirea împietrită. Cu greu se ţine pe picioare. Nu crede că fiica sa a murit înecată, aşa cum a mărturisit mama.

Pe trupul copilei au fost găsite urme vechi de lovituri, fracturi şi coaste rupte

Daniel Mazăre, tată: Eu nu cred că fata mea a murit înecată. Mama fetei mi-a zis ceea ce a declarat şi la spital, faza cu cada. Dar nimeni n-o crede, eu unul nu o cred, doctorii n-o cred.

Pe acelaşi subiect

Documentele medicale ii susţin afirmaţiile. Pe trupul copilei au fost găsite urme vechi de lovituri, fracturi şi coaste rupte. Un corp firav care ar fi fost torturat până la moarte. Un adevăr bine ascuns de ochii oricui ar fi putut s-o ajute.

Daniel Mazăre, tată: Leziuni din trecut.

Împreună cu una dintre mătuşi a fost azi la poliţie. Vrea să afle adevărul. Aşa că a făcut o plângere pe numele mamei copilului, cea care i-a fost parteneră până acum un an. Amândoi o bănuiesc că ar fi vrut să ascundă fapte îngrozitoare.

Gina Ifrim, mătuşa fetiţei: Vreau să aflu motivul, de ce a ajuns Sofia aşa. Vreau adevărul. Sofia a avut mai multe fracturi la cap, coaste rupte, claviculă, nodul fundului rupt. Fracturi osoase vechi, multiple.

Niciunul dintre ei nu-şi poate explica cum o mamă s-ar putea transforma în călău pentru propriul copil.

Gina Ifrim, mătuşa fetiţei: Ca mamă trebuie să-şi protejezi copilul, să ai grijă de copilul tău.

Martora agresiunilor ar fi fost şi o prietenă de-a mamei. Femeia şi-a făcut curaj şi a povestit coşmarul prin care ar fi trecut micuţa.

Diana Romașcan, prietena mamei: Pe Sofia am văzut-o de foarte multe ori iritată, cu bubişoare. Am văzut-o în ultimele două luni cum a trântit-o pe un scaun. Fetiţa era foarte zgâriată pe ochi, pe la guriţă, nu avea niciodată grijă de ea.

Confidente până nu demult, mama i-ar fi mărturist că nu şi-ar fi dorit-o pe fetiţă niciodată. O piedică pentru o femeie tânără, la început de viaţă.

Diana Romașcan, prietena mamei: De la început nu şi-a dorit copilul. A vrut să facă avort, dar nu a putut. Nu a vrut de la bun început o familie. Era mereu nervoasă, nu avea chef.

Mama copilei nu a comentat până acum acuzaţiile. Anchetatorii vor stabili însă ce a dus la moartea Sofiei: "Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului"

Copila a fost dusă la capelă, iar familia se pregăteşte s-o înmormânteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Tatăl fetiţei de 2 ani din Iaşi o bănuieşte pe fosta parteneră că a ucis-o. Mărturia făcută cu lacrimi în ochi: "Cred că a fost chinuită"