Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiat de 15 ani s-a SPÂNZURAT pentru că părinţii i-au CONFISCAT iPad-ul

Un băiat de 15 ani s-a spânzurat în grădina casei, după ce s-a certat cu părinţii săi, care îi confiscaseră iPad-ul. El a fost găsit fără suflare, a doua zi, de către tatăl său.

de Redactia Observator

la 06.04.2017 , 16:16

Un băiat de 15 ani s-a spânzurat în grădina casei, după ce s-a certat cu părinţii săi, care îi confiscaseră iPad-ul. El a fost găsit fără suflare, a doua zi, de către tatăl său.

Deşi adolescentul a protestat când i s-a luat dispozitivul electronic, tatăl său nu a observat nimic schimbat în atitudinea băiatului său.

A doua zi, bărbatul l-a căutat pe fiul său în camera sa, dar nu l-a găsit.

Articolul continuă după reclamă

Întrucât era pasionat de fotografie, tatăl băiatului a crezut că plecase să facă poze, după cum spusese că vrea să facă, în noaptea precedentă.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, el a primit un mesaj de la un prieten al tânărului, în care acesta îl ruga să vadă ce face fiul băiatul oentru că era îngrijorat pentru el.

A început să-şi caute băiatul în casă, dar l-a găsit mort în grădină.

În urma autopsiei s-a constatat că tânărul murise asfixiat.

După ce i-au verificat computerul şi telefonul, poliţiştii au descoperit că, în noaptea morţii, Ceri Sheehan îi spusese unui prieten că "are o treabă de terminat".

Potrivit informaţiilor publicate de The Mirror, băiatul fusese diagnosticat cu depresie şi încercase să se sinucidă în urmă cu un an.

Discuta în mod regulat cu un psihiatru şi suferea de sindromul ADHD şi o formă uşoară de autism (Sindromul Asperger).

Citeşte şi: Un bărbat a murit SUFOCAT, după ce SOŢIA i-a pus ŞTREANGUL DE GĂT şi L-A LEGAT de calul pe care urma să îl călărească

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un băiat de 15 ani s-a SPÂNZURAT pentru că părinţii i-au CONFISCAT iPad-ul