Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 11 ani a murit în timpul unui zbor din Istanbul spre New York. Copilul a leşinat sub ochii îngroziţi ai părinţilor

Tragedie de nedescris pentru o familie, în timpul unui zbor către New York. Un băieţel de 11 ani a murit la scurt timp după ce şi-a pierdut cunoştinţa, la bordul aeronavei Turkish Airlines.

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 10:48

Un băieţel de 11 ani a murit în timpul unui zbor din Istanbul spre New York - Profimedia

Copilul de 11 ani se afla la bordul aeronavei Turkish Airlines, cu zborul de la Istanbul spre Statele Unite, când brusc a leşinat, sub ochii îngroziţi ai părinţilor. Avionul a aterizat de urgență pe un aeroport din Ungaria, dar, în ciuda faptului că medicii au depus toate eforturile necesare pentru a-i acorda primul ajutor, micuţul nu a mai putut fi salvat.

Copilul, declarat mort la scurt timp după aterizarea de urgenţă în Budapesta

Presa locală susţine că echipajul aflat la bord a intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutpr băiatului cu dizabilităţi. De asemenea un pasager care a anunţat că este de asemenea cadru medical a încercat să ofere asistenţă, dar în zadar.

Piloții au contactat oficialii de pe aeroportul din Budapesta și au primit permisiunea de a efectua o aterizare de urgență pe Aeroportului Internațional Ferenc Liszt, aterizarea fiind efectuată la ora 10.30, relatează Daily Mail. La sol erau aşeptaţi de o echipă de medici şi o ambulanţă, copilul fiind transportat de urgenţă la spital, însă în mod tragic, acesta nu a mai putut fi salvat.

Zborul, care plecase inițial de aeroportul din Istanbul la ora locală 8:56 (8:56 ora României), a decolat din nou la 14:00 (15:00 ora României). Datele de urmărire a zborului arată că a aterizat pe aeroportul JFK din New York la 15:45 EST (22:45 ora României).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de 11 ani a murit în timpul unui zbor din Istanbul spre New York. Copilul a leşinat sub ochii îngroziţi ai părinţilor