Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 12 ani luptă pentru viața sa, după ce a fost atacat de o haită de câini sălbatici în Rusia

Un băiețel de 12 ani din Rusia este la limita dintre viață și moarte, după ce a fost atacat și mutilat de o haită de câini sălbatici, în aceeași zonă în care și o femeie a fost atacată, în urmă cu trei săptămâni.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 14.01.2021, 17:28

  • Trei persoane au fost atacate de o haită de câii sălbatici, într-un oraș din Rusia
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Vezi în galeria foto locul unde a avut loc atacul câinilor sălbatici

Băiețelul, despre care se știe că se temea de câini, a fost pus în comă indusă din cauza rănilor grave la nivelul capului, brațelor și picioarelor. Când a avut loc atacul, copilul se întorcea de acasă.

Încă două victime ale câinilor sălbatici

În aceeași zonă, un tânăr de 18 ani și o femeie de 24 de ani au fost atacați de câinii sălbatici. Adolescentul a murit, iar tânăra se luptă pentru viața sa, fiind mutilată pe viață. Decesul adolescentului a fost surprins pe camerele de supraveghere, scrie The Sun

„În momentul atacului nimeni nu se afla pe stradă. Nimeni nu l-a auzit strigând după ajutor”, au declarat autoritățile.

Femeia de 24 de ani a fost mai norocoasă deoarece un localnic a sărit în apărarea sa. 

„Am tras-o dintre câini cu o mână, iar cu cealaltă loveam câinii. În cele din urmă am ajuns lângă blocul unde locuiesc și am reușit să sun după ambulanță”, a declarat salvatorul. 

„Avea hainele sfâșiate, iar în jurul ei, pe jos, erau numai smocuri de păr smulse de animale. Tânăra a fost grav rănită. Abia când am reușit să ajung la ea, să o scot dintre câini mi-am dat seama cât de gravă este,d e fapt starea ei”, a mai povestit bărbatul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un băiețel de 12 ani luptă pentru viața sa, după ce a fost atacat de o haită de câini sălbatici în Rusia