Antena Meniu Search
x

Video Un balon cu aer cald a luat foc după ce s-a ridicat de la sol, iar apoi s-a prăbuşit, în Elveţia. 7 răniţi, dintre care 3 în stare gravă

Şapte persoane au fost rănite după ce un balon cu aer cald a fost cuprins de flăcări în Elveţia. Balonul se ridicase de la sol de puţin timp când s-a petrecut incidentul, iar prăbuşirea a fost iminentă. Acesta nu se afla însă la o altitudine mare şi a căzut pe pământ, unde pompierii au stins incendiul. 

de Redactia Observator

la 18.06.2023, 12:29

Vezi și

Şapte persoane au fost rănite, unele dintre ele grav, după ce un balon cu aer cald a fost cuprins de flăcări la Hünenberg, în Elveţia, transmite sâmbătă DPA, potrivit Agerpres.

Balonul a luat foc în zbor

Balonul a fost cuprins de flăcări la puţin timp după lansare, sâmbătă dimineaţă, şi s-a prăbuşit la pământ de la o altitudine mică. Patru femei şi trei bărbaţi cu vârste între 28 şi 62 de ani au fost răniţi. Trei dintre victime au suferit răni grave. Pompierii au oprit cu rapiditate incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un balon cu aer cald a luat foc după ce s-a ridicat de la sol, iar apoi s-a prăbuşit, în Elveţia. 7 răniţi, dintre care 3 în stare gravă