Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat a fost arestat, după ce și-a pus mască de vârcolac și a urlat la oameni în noaptea de Revelion, în Pakistan

Un bărbat a băgat spaima în oameni, după ce şi-a pus o mască de vârcolac şi a mers pe motocicletă în încercarea de a terifia oamenii. Incidentul a avut loc în noaptea de Revelion, în Pakistan. Poliţiştii au reuşit să îi dea de urmă şi să îl aresteze.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.01.2021, 15:02

Incidentul a avut loc în Pakistan
Omul s-a deghizat cu o mască de vârcolac și a mers pe străzi cu motocicleta, în timp ce urla la oameni şi încerca să îi sperie de Anul Nou - omar_quraishi via Twitter
  • Un om a fost arestat, după ce a folosit o mască de vârcolac pentru a speria localnicii
  • Totul s-a petrecut în seara de Anul Nou, în Pakistan

Un bărbat care s-a deghizat cu o mască de vârcolac și care a mers pe străzi cu motocicleta, în timp ce urla la oameni şi încerca să îi sperie de Anul Nou, a fost arestat. Autorităţile locale au pornit imediat în căutarea omului în urma sesizărilor. 

Incidentul a avut loc în Pakistan. Se pare că acesta era rezident al oraşului Peshawar şi locuia fix în cartierul pe care a ajuns să îl terorizeze. Oamenii legii au reuşit să îl prindă şi să îl aresteze, bărbatul fiind dus la secţia de poliţie. 

Evenimentul a devenit viral, cu atât mai mult că poliţiştii chiar au ajuns să facă mai multe fotografii cu ''vârcolacul'' care a băgat spaima în oameni. Imaginile au fost postate pe reţelele sociale, alături de o descriere cum că omul a fost arestat. De asemenea, pe internet a apărut şi o fotografie cu ''vârcolacul'' în timp ce stătea pe motocicletă. 

Reacţii în lanţ pe internet 

Imaginea a strâns reacții mixte în mediul online, potrivit dailystar.co.uk.

''Oamenii se sperie de bărbat și nu ies din casă de Revelion, în vremurile Covid, iar prin urmare toată lumea rămâne în siguranță. Nu este un lucru bun?'', a spus un om. 

''Poate că nu a vrut să riște într-o astfel de epidemie. Masca aia este o armă pentru lupta împotriva Covid-19'', a adăugat o persoană.

"Ar fi ținut oamenii departe și l-ar fi ferit de Covid", a afirmat un alt internaut.

Pe de altă parte, anumite persoane au criticat reacţia poliţiei şi au considerat că ar fi trebuit să adopte măsuri mai dure, în loc să facă poze cu omul care a ajuns să sperie un întreg cartier chiar în noaptea de Anul Nou. 

''De ce pozează cu acest bărbat în loc să înceapă o anchetă?'', a spus cineva. 

"Acest lucru este neprofesionist!", a mai adăugat un om. 

Poliția a declarat că investighează situaţia, pentru a afla care a fost motivația reală a omului de a ajuns să poarte mască şi să îi sperie pe cei aflaţi pe stradă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a fost arestat, după ce și-a pus mască de vârcolac și a urlat la oameni în noaptea de Revelion, în Pakistan