Antena Meniu Search
x

Gest emoționant. Un polițist a decis să achite cumpărăturile unor femei sărmane, în loc să le sancționeze pentru furt

Un ofițer de poliție din Massachusetts și-a folosit banii pentru a plăti cumpărăturile de Crăciun pentru o familie nevoiașă, în loc să le sancționeze pe cele două femei pentru furt din magazin.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 03.01.2021, 07:31

Matt Lima, polițistul mărinimos
Matt Lima, polițistul mărinimos - WJAR / captură video
  • În loc să le sancționeze, un polițist a achitat cumpărăturile unor femei sărmane.
  • Una dintre ele furase câteva alimente pentru a avea ce pune pe masa de Crăciun.

Matt Lima a fost solicitat să intervină la magazinul alimentar Stop & Shop, pe 20 decembrie, după ce două femei au fost prinse că nu au scanat toate produsele din coș, scrie CNN.

Suspectele erau însoțite și de doi copii, iar vederea micuțelor l-a emoționat pe omul legii. "Am două fetițe de aceeași vârstă, așa că situația m-a emoționat foarte tare".

Lima le-a luat deoparte pe cele două femei, astfel încât să poată vorbi despre ce s-a întâmplat fără să audă și copiii. Angajații magazinului le-au ținut pe cele două fetițe ocupate.

"Femeia cu care am vorbit mi-a explicat că cealaltă persoană care o însoțea are multe probleme financiare și a fost nevoită să recurgă la furt pentru a avea ce pune pe masă pentru fetița ei", a declarat polițistul.

Când a verificat bonul, omul legii a observat că într-adevăr produsele pe care nu le scanaseră erau alimente. 

„A foste vident că această familie avea nevoie să se hrănească", a explicat Lima pentru un post de televiziune local.

Vădit emoționat, polițistul le-a lăsat pe cele două să plece doar cu un avertisment. 

„Au fost foarte recunoscătoare, ba chiar pot spune că au fost șocate că au scăpat astfel. Sunt sigur că o mulțime de oameni aflați în aceeași situație s-ar fi gândit că deznodământul va fi cu totul altfel".

Matt Lima a cumpărat un card cadou de 250 de dolari pentru femei, astfel încât acestea să își poată cumpăra alimentele de la un alt magazin din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Gest emoționant. Un polițist a decis să achite cumpărăturile unor femei sărmane, în loc să le sancționeze pentru furt