Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost împușcat mortal, după ce a fost prins urinând pe stradă, în Texas

Un bărbat din Texas a fost împușcat mortal, după ce a fost surprins urinând pe stradă. Localnicii i-au atras atenția asupra gestului său, iar situația a degenerat rapid. 

de Redactia Observator

la 14.06.2021, 13:02

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Un bărbat din Texas a fost ucis, după ce localnicii i-au atras atenția asupra faptului că a urinat în mijlocul străzii. Cearta a scăpat de sub control, iar bărbatul a fost împușcat, de mai multe ori, de un individ necunoscut, potrivit The Insider

Poliția a declarat că ofițerii au fost chemați pentru a aplana un conflict pe Bunny Run Drive, în nordul orașului. În momentul în care au ajuns la fața locului, Lester Fuentes-Buezo, în vârstă de 20 de ani, a fost declrat decedat.

"Fuentes și suspectul s-au certat, iar când discuțiile au degenerate, ambii bărbați au scos armele. Suspectul l-a împușcat pe Fuentes-Buezo și apoi a fugit de la fața locului", potrivit polițiștilor. Suspectul nu a fost încă identificat.

Potrivit postului Fox5, Fuentez-Benzos a ajuns în zonă pentru a cumpăra droguri și, la un moment dat, a început să urineze în mijlocul străzii, stârnind furtia mai multor rezidenți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a fost împușcat mortal, după ce a fost prins urinând pe stradă, în Texas