Antena Meniu Search
x

Update Un bărbat cu o grenadă în mână a intrat în sediul Guvernului de la Kiev și a amenințat că o va detona: "Eu nu plec de aici viu"

Un individ neidentificat a intrat cu o grenadă în sediul Guvernului de la Kiev și a amenințat că o va detona înăuntru, a anunțat poliția ucraineană.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.08.2021, 14:35

Un bărbat cu o grenadă în mână a intrat în sediul Guvernului de la Kiev și amenință că o va detona: "Eu nu plec de aici viu"
Un bărbat cu o grenadă în mână a intrat în sediul Guvernului de la Kiev și amenință că o va detona: "Eu nu plec de aici viu" - RT via Twitter

Update 12:30 - Forțele speciale au înconjurat clădirea și au anunțat că individul care amenința că detonează o grenadă a fost reținut. Numele lui este Vladimir Prokhnic, scrie presa locală, și ar fi participat la luptele din Donbas, ce au izbucnit în 2014 între separatiști și armata ucraineană. Mai mult, acesta ar fi primit Ordinul de Curaj de la fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko.

Știre inițială: Într-un filmuleț apărut pe Twitter se poate observa cum bărbatul ține grenada în mâna dreaptă și încearcă să-i țină la distanță pe cei din jur. Nu este clar, până la acest moment, dacă grenada este una reală, a declarat ministrul de Interne din Ucraina, pentru AFP. "Eu nu plec de aici viu, merg la închisoare 10 ani", se aude spunând individul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Russia Today, poliția și forțele speciale se pregătesc să ia cu asalt clădirea și să pună punct situației. Zona a fost împrejmuită, iar o intervenție este așteptată de la o clipă la alta. Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un bărbat cu o grenadă în mână a intrat în sediul Guvernului de la Kiev și a amenințat că o va detona: "Eu nu plec de aici viu"