Antena Meniu Search
x

Un bărbat dat dispărut, găsit mort în statuia unui dinozaur, în Spania

Descoperire neaşteptată făcută în statuia unui dinozaur. Un bărbat de 39 de ani, dat dispărut de către familie, a fost găsit fără viaţă în interiorul animalului.

de Monica Palade

la 24.05.2021, 17:40

Un bărbat dat dispărut, găsit mort în statuia unui dinozaur, în Spania - Profimedia

Autorităţile au fost alertate, sâmbătă, după ce un tată şi fiul său au simţit un miros ciudat venind din interiorul figurinei realizată din carton, în Santa Coloma de Gramenet, o suburbie a Barcelonei, scrie BBC. Mai apoi, tatăl a zărit şi corpul printr-o crăpătură în piciorul Stegosaurus-ului.

Poliţia spaniolă a anunţat că bărbatul era dat dispărut şi că nu se bănuieşte că la mijloc ar fi vorba de o crimă.

Trei echipaje de pompieri au fost chemate la faţa locului, după descoperirea trupului. A fost nevoie de tăierea dinozaurului pentru ca bărbatul să fie recuperat.

Statuie aducătoare de moarte

Pe acelaşi subiect

Presa locală spune că bărbatul - care nu a fost numit - încerca să recupereze un telefon mobil pe care l-a scăpat în interiorul statuii. A căzut în interiorul acesteia și a rămas prins cu capul în jos, neputând să ceară ajutor.

Poliția nu a confirmat modul în care bărbatul ar fi ajuns în dinozaur și așteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili cauza morții.

În cele din urmă, statuia a fost mutată din zona în care a fost amplasată cu scopul de a face publicitate unui cinematograf vechi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Un bărbat dat dispărut, găsit mort în statuia unui dinozaur, în Spania