Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el, nouă zile mai târziu

Soarta a doi soți din Tortoreto, Italia, care au murit infectați cu Covid-19 la o distanță de nouă zile, i-a emoționat pe italieni, care scriu că cei doi au plecat în moarte așa cum au trăit toată viața: împreună.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.11.2020, 15:04

Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el
Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el - Facebook/ Filippo Rossi
  • Bărbatul a refuzat să se despartă de trupul soției sale, răpusă de Covid-19, pe care l-a vegheat până în ultima clipă, într-o încăpere închisă. 
  • La scurt timp după înmormântare, Dino a început să aibă și el simptome de Covid-19 și a murit la nouă zile după soția sa.

Natalina Medori, Lina - așa cum îi spuneau cunoscuții, avea 72 de ani. A început să se simtă rău și pe 5 noiembrie a descoperit că este pozitivă la coronavirus. La început, simptomele nu păreau agresive. Părea că organismul ei face față bolii, singurul simptom îngrijorător fiind febra, care însă nu a trecut niciodată dincolo de 37,8. Prin urmare, toți sperau că femeia își va reveni, până când într-o zi a pierit fulgerător, scrie today.it.

O lovitură pentru întreaga familie, dar mai ales pentru soțul ei, Dante  Schiavoni, în vârstă de 80 de ani. Bărbatul a refuzat să se despartă de trupul soției sale, pe care l-a vegheat până în ultima clipă, într-o încăpere închisă. 

Nu l-au interesat sfaturile celor apropiați să păstreze distanța și chiar și-ar fi îmbrățișat soția, din sicriu, înainte de a-și lua rămas bun de la ea.

La scurt timp după înmormântare, Dino a început să aibă și el simptome de Covid-19 și a murit la nouă zile după soția sa.

„Dante nu și-a abandonat niciodată soția, nici măcar după ce a murit, a vegheat asupra ei mereu”, a declarat o rudă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el, nouă zile mai târziu