Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el, nouă zile mai târziu

Soarta a doi soți din Tortoreto, Italia, care au murit infectați cu Covid-19 la o distanță de nouă zile, i-a emoționat pe italieni, care scriu că cei doi au plecat în moarte așa cum au trăit toată viața: împreună.

de Ana Maria Ghiarasim

la 18.11.2020 , 15:04

Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el - Facebook/ Filippo Rossi
  • Bărbatul a refuzat să se despartă de trupul soției sale, răpusă de Covid-19, pe care l-a vegheat până în ultima clipă, într-o încăpere închisă. 
  • La scurt timp după înmormântare, Dino a început să aibă și el simptome de Covid-19 și a murit la nouă zile după soția sa.

Natalina Medori, Lina - așa cum îi spuneau cunoscuții, avea 72 de ani. A început să se simtă rău și pe 5 noiembrie a descoperit că este pozitivă la coronavirus. La început, simptomele nu păreau agresive. Părea că organismul ei face față bolii, singurul simptom îngrijorător fiind febra, care însă nu a trecut niciodată dincolo de 37,8. Prin urmare, toți sperau că femeia își va reveni, până când într-o zi a pierit fulgerător, scrie today.it.

O lovitură pentru întreaga familie, dar mai ales pentru soțul ei, Dante  Schiavoni, în vârstă de 80 de ani. Bărbatul a refuzat să se despartă de trupul soției sale, pe care l-a vegheat până în ultima clipă, într-o încăpere închisă. 

Nu l-au interesat sfaturile celor apropiați să păstreze distanța și chiar și-ar fi îmbrățișat soția, din sicriu, înainte de a-și lua rămas bun de la ea.

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp după înmormântare, Dino a început să aibă și el simptome de Covid-19 și a murit la nouă zile după soția sa.

„Dante nu și-a abandonat niciodată soția, nici măcar după ce a murit, a vegheat asupra ei mereu”, a declarat o rudă.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el, nouă zile mai târziu