Antena Meniu Search
x

Video Un bebeluş grav bolnav din UK a primit cetăţenia italiană pentru a fi salvat, după ce medicii britanici nu-i mai dădeau nicio şansă

O fetiţă britanică de şase luni, pentru care medicii spun că nu mai sunt speranţe, primeşte o nouă şansă. Micuţa Indi Gregory suferă de boala mitocondrială, iar doctorii au primit acceptul unui judecător să întrerupă tratamentul. Asta în ciuda faptului că părinţii se opun. Un spital din Roma este gata să trateze copilul, iar guvernul condus de Giorgia Meloni i-a acordat cetăţenia italiană. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:17

Vezi și

Unui copil în vârstă de opt luni grav bolnav i s-a acordat cetățenia italiană, în timp ce părinții ei luptă pentru a împiedica medicii să-i pună capăt susținerii vieții.

Deşi medicii britanici nu-i mai dădeau nicio şansă, Indi va fi tratată în Italia

Medicii din Nottingham li s-a spus de către Înalta Curte că pot retrage tratamentul pentru Indi Gregory, care are boală mitocondrială, potrivit BBC.

Părinții lui Indi se opun mutării și un spital italian a fost de acord să o trateze în continuare.

Pe acelaşi subiect

Acum, guvernul italian a făcut-o pe Indi un cetățean pentru a sprijini mișcarea.

Premierul italian Giorgia Meloni a spus că va apăra viața lui Indi până la final.

Într-o postare pe X, fost Twitter, ea a spus: "Se spune că nu există prea multe speranțe pentru micuța Indi, dar voi face tot ce îmi stă în putere pentru a-i apăra viața până la sfârșit."

"Și să-și apere dreptul mamei și al tatălui ei de a face tot ce pot pentru ea".

Cabinetul Italiei s-a reunit luni pentru a acorda copilului cetățenia, invocând "valori umanitare preeminente".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Un bebeluş grav bolnav din UK a primit cetăţenia italiană pentru a fi salvat, după ce medicii britanici nu-i mai dădeau nicio şansă