Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bucătar din Ibiza a luat la bătaie un client de 72 de ani, după ce omul a spus că nu i-a plăcut mâncarea

Un bucătar de la un restaurant apreciat din Ibiza a fost acuzat de agresiune după ce a atacat un client german care a returnat o farfurie, scrie Sky News.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 21:12

Bucătar Un bucătar din Ibiza a luat la bătaie un client de 72 de ani, după ce omul a spus că nu i-a plăcut mâncarea - Profimedia

Un bucătar în vârstă de 37 de ani, angajat la un restaurant popular din Ibiza, a fost acuzat de agresiune după ce a atacat un client german în vârstă de 72 de ani. Incidentul a avut loc după ce clientul a reclamat că mâncarea servită era într-o stare proastă și nu corespundea comenzii sale.

Bucătarul a sărit la bătaie furios pe critica din partea clientului

Potrivit declarației poliției, bucătarul a reacționat agresiv, alergând spre masa clientului și strigând. Se susține că, în urma altercației, clientul ar fi fost lovit în spate și în zona gântului, iar bucătarul a spart o farfurie pe podea, continuând să-l insulte pe acesta.

Articolul continuă după reclamă

Inițial, clientul a fost diagnosticat cu vânătăi ușoare la un centru medical, dar la câteva zile după incident a fost nevoit să fie operat din cauza a două cheaguri de sânge din piept care îi afectau respirația, potrivit Mediafax.

Bucătarul a fost arestat și acuzat de vătămare corporală gravă în urma incidentului de luna trecută, însă poliția nu a dezvăluit numele celor implicați.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Ştiri externe » Un bucătar din Ibiza a luat la bătaie un client de 72 de ani, după ce omul a spus că nu i-a plăcut mâncarea