Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un câine a mers 50 de kilometri pentru a se întoarce la stăpânii care l-au abandonat!

Povestea lui Lady, un labrador bătrân a impresionat milioane de oameni. Ea a rămas fără stăpân în 2012 când persoana care o îngrijea a murit.

de Redactia Observator

la 05.08.2014 , 12:58

 Povestea lui Lady, un labrador bătrân a impresionat milioane de oameni. Ea a rămas fără stăpân în 2012 când persoana care o îngrijea a murit. Căţeluşa a fost adoptată de o altă familie care a renunţat, însă, repede la e ape motiv că se joacă prea agresiv cu ceilalţi câini de talie mica.

Astfel, Lady a ajuns la altă familie. Pentru că se ataşase de primul cămin ea a fugit şi a mers mai bine de cincizeci de kilometri pentru a ajunge la cei care au dat-o. Dureros este că nici măcar acest episode nu i-a impresionat pe stăpânii care au decis că nu e pentru ei.

Respinsă acum de ambele familii care nu o mai voiau înapoi, Lady s-a întors la adăpost, tot pe jos. Povestea înduioşătoare a ajuns şi la urechile unei femei de afaceri. Aceasta a decis să o adopte pe Lady şi a trimis chiar un avion privat care să transporte câinele până la ea la fermă, unde locuieşte alături de alte 300 de animale salvate din adăposturi.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un câine a mers 50 de kilometri pentru a se întoarce la stăpânii care l-au abandonat!