Meniu
Search
x

Câinele poliţist Gipsy a devenit erou pentru o bătrânică de 84 de ani din Brăila, care a rămas fără banii strânşi o viaţă întreagă

Un câine poliţist a devenit erou pentru o bătrânică de 84 de ani din Brăila, care a rămas fără banii economisiţi o viaţă întreaga.

De Monica Palade la 01.03.2021, 17:53

Un tâlhar a intrat noaptea peste ea şi folosindu-se de violenţă a pus mâna pe avutul pensionarei. Poliţiştii s-au deplasat la casa femeii, care le-a spus cu ochii în lacrimi că toată agoniseala ei pentru zile negre a dispărut.

Acum a fost momentul în care a intervenit Gipsy. Câinele poliţist a reuşit în doar trei ore să îl găsească pe hoţul de 23 de ani. Obişnuit cu astfel de acţiuni, patrupedul a adulmecat zona şi i-a condus pe poliţişti direct la casa unde se ascundea individul.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Povestea lui Gipsy a fost relatată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Un câine special

"El este Gipsy!

El este câinele polițist care, în doar trei ore, a prins individul care deposedase o bunică de 84 de ani de toți banii strânși cu greu. Tâlharul, un tânăr de 23 de ani, știa că bătrânica locuia singură și că este lipsită de apărare.

Fără nicio remușcare, acesta a intrat noaptea în casă și, folosind violența, i-a luat toată agoniseala pentru zile negre. Polițiștii din Brăila s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a ancheta cazul.

- Mi-a luat toții banii, mamă! Strânsesem și eu, acolo, să nu fiu o povară pentru copii când mi-o veni sorocul, le-a spus femeia polițiștilor.

Alături de echipa de cercetare s-a deplasat și Marian cu câinele Gipsy.

Împreună au reușit să identifice imediat câteva indicii importante cu privire la autor.

Gipsy este un câine cu experiență în astfel de cazuri, lucru ce a contat foarte mult în rezolvarea acestui caz.

A adulmecat zona și i-a condus pe polițiști exact la locuința unde se ascundea hoțul.

În acest moment, autorul faptei este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Felicitări tuturor! Marian Hârjoghe, felicitări pentru profesionalism și pentru modul în care, zilnic, îl pregătești pe Gipsy și ai grijă de el ca de un adevărat prieten!".

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Câinele poliţist Gipsy a devenit erou pentru o bătrânică de 84 de ani din Brăila, care a rămas fără banii strânşi o viaţă întreagă