Antena Meniu Search
x

Un câine şi-a aşteptat stăpânul patru zile pe un pod, după ce l-a privit cum se sinucide

Un câine loial din China a aşteptat patru zile pe un pod, după ce şi-a privit stăpânul cum se sinucide. Imaginile emoţionante arată cum câinele stă pe podul Yangtze din Wuhan, unde stăpânul lui şi-a luat viaţa.

de Redactia Observator

la 10.06.2020, 16:35

Un câine şi-a aşteptat stăpânul patru zile pe un pod, după ce l-a privit cum se sinucide
Fotografie ilustrativă - Profimedia Images
  • Stăpânul câinelui s-a sinucis sărind în râu de pe un pod
  • Asociațiile de protecția animalelor încearcă să găsească patrupedul și să îi ofere o nouă casă

Devotamentul câinelui a atins inimile a mii de oameni, după ce pozele au ajuns pe reţelele de socializare. Imaginile au fost surprinse de Xu, care a anunţat că intenţiona să adopte căţelul când l-a văzut, dar că acesta a fugit când a încercat să îl ia acasă, informează Chutian Metropolis.

Du Fan, director al unei asociaţii de protecţia animalelor, a povestit cu câinele şi-a urmat stăpânul pe pod, în seara zilei de 30 mai. „Am cerut oficialilor să verifice exact ce s-a întâmplat. Era foarte întuneric, nu se vedea mare lucru pe camerele de supraveghere. Am văzut că persoana a sărit imediat”, a spus Fan, citat de Daily Mail

Voluntarii caută acum animalul. „Sperăm să îi găsim un nou stăpân. E păcat ca un câine atât de loial să rămână pe străzi”, a explicat acesta.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un câine şi-a aşteptat stăpânul patru zile pe un pod, după ce l-a privit cum se sinucide