Antena Meniu Search
x

Video Un club în care petreceau sute de oameni s-a scufundat în râu, după ce pontonul a cedat brusc. Clipe de panică în Belgrad

Spaimă de moarte în noaptea de Anul Nou! Un club din Belgrad în care petreceau sute de tineri s-a scufundat în râul Sava, care trece prin oraş. Pontonul pe care era construit a cedat pe neaşteptate, iar oamenii s-au trezit în apă până la brâu.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 01.01.2023, 22:21

Vezi și

Ţipetele de groază au luat locul muzicii de petrecere în clubul care apa năvălea cu rapiditate. Sute de tineri care dansau cu doar câteva secunde înainte, au alergat disperaţi spre ieşire. În doar câteva minute, apa a crescut ameninţător într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Belgrad. Clienţii au început să se împingă şi mai tare spre ieşire. Norocul i-a ajutat. Când ieşiseră toţi, construcţia era deja pe jumătate scufundată.

De 3 ori mai multe bilete vândute decât capacitatea clubului

Echipele de salvare au ajuns imediat la faţa locului. Zeci de oameni au primit îngrijiri în ambulanţe, dar nimeni nu a avut nevoie să fie internat la spital. Primele informaţii ale poliţiştilor spun tragedia s-a petrecut pentru că patronii vânduseră de trei ori mai multe bilete decât capacitatea clubului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un club în care petreceau sute de oameni s-a scufundat în râu, după ce pontonul a cedat brusc. Clipe de panică în Belgrad