Antena Meniu Search
x

Un copil român de 8 ani a fost împuşcat la Napoli, pe balconul unde celebra Anul Nou alături de părinţi

Un copil român de doar 8 ani a fost împuşcat în noaptea de Anul Nou, pe balconul unde celebra Revelionul alături de părinţi.

Un copil român de 8 ani a fost împuşcat la Napoli, în noaptea de Anul Nou

Un copil român de doar 8 ani a fost împuşcat în noaptea de Anul Nou, pe balconul unde celebra Revelionul alături de părinţi. Aproape de miezul nopţii, a ieşit în balcon să vadă artificiile şi din nefericire a fost victima unui glonţ.

Copilul a fost împuşcat în braţ şi a ajuns la spital, unde, spun medicii, va sta cel puţin 30 de zile. Un glonţ rătăcit tras de pe stradă l-a lovit pe puşti. Poliţia a arestat deja un bărbat de 30 de ani, la domiciliul acestuia fiind găsite mai multe cartuşe şi două pistoale.

Familia de români a copilului petrecea Revelionul în casa unor priteni în Santobono, suburbie cunoscută ca rău-famată în Napoli. Înainte de miezul nopţii dintre ani pe stradă mai mulţi bărbaţi au început să tragă focuri de armă în aer. Nu doar copilul român a fost rănit, dar el e cel mai grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un copil român de 8 ani a fost împuşcat la Napoli, pe balconul unde celebra Anul Nou alături de părinţi