Meniu
Search
x

Un criminal polonez a fost prins de poliţişti după 20 de ani pentru că nu purta mască de protecţie

Poliția din Polonia a arestat un criminal condamnat la închisoare, dar care se ascundea de 20 de ani de autorităţi. Bărbatul a fost oprit de poliţie întâmplător pentru că nu purta mască de protecţie.

De Redactia Observator la 05.01.2022, 13:15

Poliția din Varșovia a declarat că l-a reținut pe fugarul în vârstă de 45 de ani într-un magazin din nord-estul capitalei. "Individul a fost oprit de poliție în districtul Bielany pentru că nu avea mască'', a specificat marți subinspectorul Elwira Kozlowska pentru AFP.

Bărbatul a fost transportat acum la o închisoare unde urmează să execute o pedeapsă de 25 de ani pentru omor. Poliţia poloneză nu a furnizat alte detalii. Măștile sunt obligatorii în toate magazinele din Polonia, în conformitate cu cele mai recente restricții anti-coronavirus, potrivit Euronews

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un criminal polonez a fost prins de poliţişti după 20 de ani pentru că nu purta mască de protecţie

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"