Antena Meniu Search
x

Un cuplu felicitat de Regina Elisabeta la 60 de ani de căsnicie a citit scrisoarea în ziua morţii suveranei. "Am fost absolut devastaţi"

Un cuplu din Marea Britanie a deschis felicitarea trimisă de Regina Elisabeta a II-a cu ocazia aniversării a 60 de ani de căsătorie, în ziua în care suverana s-a stins din viaţă: ”Am fost absolut devastaţi şi supăraţi”.

de Redactia Observator

la 11.09.2022, 12:12

Toate cuplurile care împlinesc 60 de ani de căsătorie primesc o felicitare din partea monarhului
Un cuplu felicitat de Regina Elisabeta la 60 de ani de căsnicie a citit scrisoarea în ziua morţii suveranei - Profimedia

Un cuplu din Godalming, Surrey, care a sărbătorit joi 60 de ani de căsătorie, a vorbit despre emoţiile amestecate simţite la deschiderea unei felicitări semnate de Regina Elisabeta a II-a, pe care a primit-o în ziua în care suverana s-a stins din viaţă. Ei au subliniat că au fost absolut "devastaţi şi supăraţi”, iar femeia a declarat că se simte ”foarte privilegiată că a luat contact cu Majestatea Sa”, potrivit News.ro.

Tricia şi Ray Pont au aflat despre boala reginei în timp ce se aflau la un prânz cu ocazia aniversării lor. Pensionarii au spus că a fost ”o zi de emoţii amestecate” pe care ”nu o vor uita niciodată”

Toate cuplurile care împlinesc 60 de ani de căsătorie primesc o felicitare din partea monarhului.

”Am fost atât de încântată să deschid felicitarea. M-am gândit că va fi un moment atât de minunat pentru familia noastră. Felicitarea este cu atât mai preţioasă şi mai emoţionantă, având în vedere că am fost unul dintre ultimii oameni care au primit corespondenţă de la ea”, a declarat Tricia.

Pe acelaşi subiect

”Am venit amândoi acasă de la prânz şi ne-am uitat la felicitare şi am fost destul de emoţionaţi. Am fost absolut devastaţi şi atât de supăraţi”, a afirmat şi Ray Pont.

Tricia Pont a precizat că felicitarea avea pe partea din faţă o fotografie a Reginei făcută pe balconul Palatului Buckingham la jubileul ei de diamant din luna iunie. 

”Înseamnă atât de mult. Avea un mesaj minunat înăuntru şi era semnată de mână”, a mai spus femeia.

Tricia Pont, acum în vârstă de 80 de ani, s-a descris ca fiind o ”susţinătoare convinsă a familiei regale” încă din copilărie. Ea a descris cum părinţii săi au dus-o la Londra în 1947, în noaptea dinaintea nunţii Reginei.

”Am stat pe balustradele de la Palatul Buckingham când au ieşit pe balcon. A fost minunat”, a spus femeia care ulterior a mers la o petrecere în grădină la Palatul Buckingham, în numele Asociaţiei Ghidelor, în prezenţa Reginei, pe care a descris-o drept ”o mare onoare".

 "Regina a fost o parte intrinsecă a întregii mele vieţi. Mă simt foarte privilegiată că am luat contact cu Majestatea Sa”, a declarat Tricia Pont.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un cuplu felicitat de Regina Elisabeta la 60 de ani de căsnicie a citit scrisoarea în ziua morţii suveranei. "Am fost absolut devastaţi"