Antena Meniu Search
x

Video Un feribot cu 120 de pasageri la bord a luat foc din senin, în timpul unei curse spre o insulă din Filipine

Un feribot cu peste 100 de oameni la bord a luat foc, iar autoritățile din Filipine au declanșat o operațiune de salvare, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 18.06.2023, 15:57

Un feribot care transportă peste 100 de oameni a luat foc în Filipine
Un feribot care transportă peste 100 de oameni a luat foc în Filipine - Twitter

Un feribot filipinez cu 120 de persoane la bord a luat foc în timp ce se afla pe mare. Incidentul a avut loc duminică, a anunțat AP. O navă a Pazei de Coastă a fost trimisă pentru a stinge flăcările și pentru a salva persoanele aflate la bord. Ulterior, reprezentanții Pazei de Coastă au anunțat că toate cele 120 de persoane au fost salvate, relatează Mediafax.

Feribotul a luat foc în drum spre insula Bohol

Vasul M/V Esperanza Star, care transporta 65 de pasageri și 55 de ofițeri și membri ai echipajului, a luat foc în timp ce naviga de pe insula Siquijor, în sud, spre insula Bohol, aflată în apropiere. Pompierii gărzii de coastă au folosit un tun de apă și au reușit să stingă flăcările. Cauza incendiului este încă necunoscută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un feribot cu 120 de pasageri la bord a luat foc din senin, în timpul unei curse spre o insulă din Filipine