Antena Meniu Search
x

Foto Un fermier a construit un gard de metal în jurul unui BMW, supărat că șoferul a parcat în fața porților de acces

Un bărbat din Țara Galilor a construit un gard de metal în jurul unui automobil marca BMW, supărat că șoferul i-a blocat accesul la porțile fermei.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.04.2021, 16:22

Un fermier a construit un gard de metal în jurul unui BMW, supărat că șoferul a parcat în fața porților de acces
Un fermier a construit un gard de metal în jurul unui BMW, supărat că șoferul a parcat în fața porților de acces - walesonline.co.uk

Șoferii care blochează accesul au fost dintotdeauna, la fel ca "victimele" ce decid să ia măsuri concrete. Este cazul unui bărbat din Țara Galilor, convins că va putea trimite un mesaj clar dacă construiește un gard în jurul automobilului parcat chiar la porțile fermei, pe unde ar fi trebuit să aibă acces la animale. Așa că s-a pus pe treabă și, cu pricepere, a transformat BMW-ul într-un prizonier. 

Inițiativa fermierului a fost, însă, una pașnică și cu rol educativ. Imediat după construirea gardului, a făcut o fotografie, a distribuit-o pe Facebook, după ce a demontat la fel de rapid gardul de metal.

"E frumos să primimim pe oricine în Țara Galilor, în colțul nostru de rai, dar vă rugăm nu parcați în fața porților fermelor. E locul unde muncim, nu doar unde e distractiv să stai. Când fermierii nu pot ajunge la animale se supără. Cinstit", a scris pe Facebook un consilier de la Partidul Verde.

"Oamenii trebuie să respecte faptul că zonele rurale sunt mediu de lucru și trebuie tratat ca atare. E ca o parcare făcută în fața unei vitrine. Este o imagine amuzantă, dar mesajul din spate e unul serios", a explicat Emily Durrant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un fermier a construit un gard de metal în jurul unui BMW, supărat că șoferul a parcat în fața porților de acces