Antena Meniu Search
x

Un fotomodel a trecut prin clipe de coşmar. Tânăra de 20 de ani a fost răpită, drogată şi scoasă la vânzare pe internet

O tânără care lucra ca fotomodel a fost răpită şi scoasă la vânzare pe reţeaua întunecată a traficanţilor. Fata de 20 de ani a fost drogată şi sechestrată timp de o săptămână.

O tânără care lucra ca fotomodel a fost răpită şi scoasă la vânzare pe reţeaua întunecată a traficanţilor. Fata de 20 de ani a fost drogată şi sechestrată timp de o săptămână.

Tânăra din Marea Britanie, a cărei identitate a rămas anonimă, a fost ademenită din Paris, la Milano, sub pretextul organizării unei şedinţe foto. 

După ce a ajuns în Italia, bărbatul care a răpit-o, a drogat-o cu ketamina, a încătuşat-o, a băgat-o într-o valiză şi a dus-o într-un magazin dezafectat din sudul oraşului Milano. De acolo, a mutat-o la o fermă situată la aproape 200 de kilometri de Torino.

Răpitorul, un polonez în vârstă de 30 de ani, a sechestrat-o şi a încercat să o vândă pe internet pentru suma de 300 de mii de euro, în monede bitcoin.

Potrivit Corriere della Sera, tânăra a fost ţinută în valiză două ore jumătate şi a petrecut şase zile în Torino.

Răpitorul susţine că cei doi au întreţinut relaţii sexuale, însă deocamdată este neclar dacă au fost cu acordul tinerei sau dacă a fost violată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un fotomodel a trecut prin clipe de coşmar. Tânăra de 20 de ani a fost răpită, drogată şi scoasă la vânzare pe internet