Antena Meniu Search
x

Un individ înarmat a deschis focul, în Moscova. Cel puțin 7 morți

Un incident armat s-a produs în capitala Rusiei. Un individ puternic înarmat s-a baricadat într-o locuință, unde a deschis focul. A fost asediat de polițiști.

Un incident armat s-a produs în capitala Rusiei. Un individ puternic înarmat s-a baricadat într-o locuință, unde a deschis focul. A fost asediat de polițiști.

Update: Potrivit agenției de știri TASS, atacatorul a fost eliminat de polițiști, în urma unui îndelungat asediu. Individul a ucis cel puțin 7 oameni, arată noul bilanț. Inițial, autoritățile au trasnsmis că incidentul s-a soldat cu 4 morți.

Alarma s-a dat în cartierul Kratovo din Moscova. Individul a intrat într-o locuință, unde a început să tragă. Masive forțe de ordine au fost mobilizate în zonă, unde au izolat casa unde se află individul.

VIDEO - incident armat la Moscova (sursa: Ruptly):

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ore în șir s-au auzit schimburi de focuri de automate și explozii de grenade. Sunt cel puțin 4 morți și 3 răniți, spune poliția, care estimează însă că în locuință ar putea fi și alte victime.

Se pare că individul e un fost funcționar guvernamental, care are și probleme psihice. Înainte de a se baricada în locuință și de a deschide focul, bărbatul a dat foc unei alte case.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Un individ înarmat a deschis focul, în Moscova. Cel puțin 7 morți