Antena Meniu Search
x

Canada: Un individ înarmat şi extrem de periculos este căutat pentru crimă

Un oraş din estul Canadei este, de mai bine de 24 de ore, în stare de asediu. Poliţiştii sunt în urmărirea unui individ care le-a ucis trei colegi şi a rănit alţi doi

Vezi și

Un oraş din estul Canadei este, de mai bine de 24 de ore, în stare de asediu. Poliţiştii sunt în urmărirea unui individ care le-a ucis trei colegi şi a rănit alţi doi

Oraşul Moncton, din provincia New Brunswick, a fost declarat "cea mai politicoasă localitate din Canada" şi este atât de paşnic încât, doi ani la rând, aici nu s-a înregistrat nicio omucidere. Acum, însă, totul s-a schimbat dintr-o dată, iar oamenii sunt terorizaţi.

Totul a început când poliţiştii au răspuns unui apel care semnala prezenţa unui individ înarmat pe stradă. Acesta a deschis focul, iar trei poliţişti au fost ucişi. Alţi doi sunt răniţi, dar vieţile lor nu sunt în pericol. Agresorul a dispărut fără urmă, probabil în pădurile din zonă. El a fost identificat, iar poliţiştii au lansat, imediat, o adevărată vânătoare pentru a-l captura. Autorităţile locale îi îndeamnă pe oameni să nu iasă din case.

Mai multe vehicule blindate au fost mobilizate în zonă, iar poliţiştii au încercuit oraşul. Automobilele care ies sau intră în localitate sunt cercetate, iar şcolile şi companiile care au sedii în zonă au fost închise până când agresorul va fi prins. Atunci, poate, se va afla şi motivul actelor sale. Deocamdată se ştie doar că tânărul a postat, pe reţelele sociale, poze în care apare înarmat şi mesaje agresive la adresa poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Canada: Un individ înarmat şi extrem de periculos este căutat pentru crimă