Antena Meniu Search
x

Un italian a vrut să trişeze la proba de obţinere a permisului auto. Metoda aleasă l-a băgat în spital

Un italian care a încercat să trişeze la proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere a ajuns la spital. Tânărul a avut nevoie de intervenţia unui medic pentru ca acesta să îi scoată o microcască din ureche, ascunsă în mod periculos, a anunţat vineri poliţia italiană, informează AFP.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 17:34

Un italian a vrut să trişeze la proba de obţinere a permisului auto. Metoda aleasă l-a băgat în spital
Un italian a vrut să trişeze la proba de obţinere a permisului auto. Metoda aleasă l-a băgat în spital - Shutterstock

În timpul unui examen pentru obţinerea permisului auto desfăşurat în provincia Como, în apropiere de Milano (nord), examinatorul a fost intrigat de comportamentul suspect al unui candidat, transmite Agerpres

Candidatul, un tânăr în vârstă de 25 de ani, era echipat cu o microcască şi o micro-cameră conectate la telefonul mobil, ascuns în geacă. Dispozitivul îi permitea să fie în contact cu un complice care putea astfel să vadă formularul cu întrebări şi să-i dea răspunsurile corecte.

Tânărul a fost aproape să-şi piardă auzul

Poliţia, alertată de examinator, a descoperit la sosirea sa la faţa locului stratagema ingenioasă folosită de candidat pentru a trece examenul în mod fraudulos, apoi l-a dus la spital. "A fost necesară intervenţia unui medic pentru a extrage microcasca, ascunsă în mod periculos în canalul auditiv, pentru a nu-i deteriora auzul", a precizat aceasta într-un comunicat.

La ieşirea din spital, tânărul a fost reclamat în instanţă, iar echipamentul i-a fost confiscat de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un italian a vrut să trişeze la proba de obţinere a permisului auto. Metoda aleasă l-a băgat în spital