Antena Meniu Search
x

Un italian care şi-a găsit iubita în pat cu alt bărbat a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a încercat să-şi facă singur dreptate

Incident şocant într-un mic orăşel din Pistoia, regiunea Toscana. Un italian care şi-a găsit iubita în pat cu alt bărbat a pus mâna pe cuţit şi a făcut prăpăd. Omul, negru de furie, a încercat să-şi omoare partenera din răzbunare, simţindu-se trădat. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.05.2022, 14:16

Bărbat cu un cuţit în mână
Un italian care şi-a găsit iubita în pat cu alt bărbat a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a încercat să-şi facă singur dreptate - Shutterstock

Femeia de 37 de ani a ajuns în stare gravă la spitalul din Prato. Atacatorul, un bărbat de patruzeci de ani, originar din Cutigliano Florentino, oraşul Toscana, Italia, este de asemenea internat, în urma altercaţiei avute cu amantul iubitei. În prezent se află în spitalul din Pistoia, păzit de poliţişti, după ce a fost pus sub acuzaţia de tentativă de omor.

Negru de furie, omul a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o în abdomen pe iubita sa, după ce a găsit-o în pat cu alt bărbat, relatează corriere.it. Incidentul şocant a avut loc în Cutigliano, un oraș din munții Pistoia.

Omul ar fi vrut să se răzbune după ce şi-a găsit iubita în pat cu alt bărbat

Potrivit unei inițiale reconstituiri făcute de către carabinieri, bărbatul ar fi intrat noaptea în casă, surprinzându-și iubita cu altă persoană în dormitor. Şocat de cele văzute şi văzând negru în faţa ochilor, omul a alergat în bucătărie pentru a lua un cuţit mare şi a înjunghiat-o de mai multe ori pe partenea sa, în timp ce aceasta a încercat, în zadar, să scape.

Celălalt bărbat a încercat să-l oprească folosind vătraiul din șemineu, temându-se că avea să o omoare în cele din urmă pe femeie. A reuşit să îl dezarmeze, rănindu-l, apoi a sunat la poliţie. Un echipaj a ajuns imediat la faţa locului şi l-a arestat pe bărbatul de 40 de ani, însă au fost nevoiţi să îl transporte şi pe acesta la spital, din cauza rănilor destul de grave. În prezent se află sub atenta supraveghere a medicilor , dar şi a câtorva ofiţeri, la spitalul din Pistoia.

Femeia de 37 de ani a fost supusă unei operaţii riscante, dar în prezent starea sa este stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un italian care şi-a găsit iubita în pat cu alt bărbat a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a încercat să-şi facă singur dreptate