Antena Meniu Search
x

Un magazin permite clienţilor să plece acasă cu produse pe gratis, dacă răspund corect la o problemă de matematică, în SUA

Proprietarul unui magazin din New York a dorit să ajute comunitatea locală şi a început să le permită clienţilor să ia tot ce doresc, complet gratuit, dacă răspund corect la o problemă de matematică.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 31.08.2021, 09:35

Oamenii care răspund corect la întrebare pot lua gratuit orice produs doreşte
Oamenii care răspund corect la întrebare pot lua gratuit orice produs doreşte - Captură Video

Pentru clienţii unui magazin din New York cunoaşterea elementelor de matematică poate reprezenta un avantaj şi asta pentru că proprietarul a decis să ofere mâncare gratuită celor care răspund corect întrebărilor sale din domeniul matematicii, transmite Daily Star.

Ahmed Alwan a luat această decizie pentru a putea sprijini comunitatea locală, iar toată acţiunea a fost înregistrată în clipuri video care au fost ulterior postate pe contul său de TikTok, unde a acumulat peste 3 milioane şi jumătate de fani şi peste 69 de milioane de aprecieri.

Produse gratuite pentru un răspuns corect

În videoclipuri, Ahmed le spune clienţilor că dacă pot răspunde la o întrebare de matematică, vor avea la dispoziţie cinci secunde pentru a obţine tot ce-şi doresc din magazinul său. Potrivit CNN, Ahmed a dezvăluit modul în care plătește totul din propriul buzunar, îngrijorarea sa nefiind banii, ci dorind să ajute membrii comunității cu venituri mici. Unii clienți cunoscuți îl cunosc pe Ahmed de ani de zile de când a început să lucreze la afacerea de familie, în timp ce unii sunt complet necunoscuți. Cu toate acestea, toată lumea primește ceva în schimb la rezolvarea unei probleme de matematică. "Acest lucru mi-a schimbat relația cu comunitatea. Toți îmi arată atât de multă dragoste și se aliniază la magazin doar pentru șansa de a juca. Avem atât de mulți vizitatori care vin să facă poze și să salute. Dar nu este vorba despre mine. Este vorba despre comunitate", a povestit Ahmed. 

Pe acelaşi subiect

În viitor, Ahmed intenționează să producă mai multe videoclipuri și să devină din ce în ce mai creativ cu întrebările sale. El a creat chiar şi o pagină pentru donaţii pentru a sprijini comunitatea în continuare. Până în prezent, au fost strânși 11.897 de dolari, o sumă care se îndreaptă către produsele și alimentele utilizate pentru provocări, precum și donațiile pentru clienții care au nevoie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un magazin permite clienţilor să plece acasă cu produse pe gratis, dacă răspund corect la o problemă de matematică, în SUA