Antena Meniu Search
x

Spania: OPT ROMÂNI au murit după ce un microbuz s-a făcut scrum

Cu un singur gest, inexplicabil, un şofer de camion din Spania a spulberat o familie întreagă de români. A intrat pe contrasens şi a lovit în plin un microbuz în care erau şase adulţi şi doi copii

Vezi și

Cu un singur gest, inexplicabil, un şofer de camion din Spania a spulberat o familie întreagă de români.  A intrat pe contrasens şi a lovit în plin un microbuz în care erau şase adulţi şi doi copii

Pe marginea şoselei arde un microbuz în care s-ar afla opt români. Niciun martor nu îndrăzneşte să încerce să-i salveze. Iar echipele de intervenţie nu au ajuns încă la locul tragediei, pe care ar fi provocat-o un şofer de camion.

După ce au fost stinse flăcările, iar norul de fum s-a risipit, proporţiile dezastrului au devenit evidente. O carcasă de metal, carbonizată a rămas din microbuz. Salvatorii au avut nevoie de o macara să scoată autovehiculul din şanţul de pe marginea autostrăzii.

Camionul care a intrat pe contrasens încă se află acolo, răsturnat. Deşi cabina e distrusă aproape în totalitate, bărbatul care se afla la volan a supravieţuit. Şoferul e în stare gravă la spital. A fost testat pentru alcool şi droguri, iar ambele teste au ieşit negative.

Oamenii din duba pe care a lovit-o n-au avut norocul lui. O echipă a Consulatului român de la Castellon a ajuns la faţa locului, la puţin timp după producerea tragediei, cu un scop clar: să stabilească identitatea celor opt persoane decedate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Spania: OPT ROMÂNI au murit după ce un microbuz s-a făcut scrum