Antena Meniu Search
x

Un mort a fost uitat de autorităţi în apartamentul său din Viena, timp de două luni şi jumătate

Situaţie fără precedent în Viena. Un bărbat mort a fost uitat la propriu în apartamentul său timp de două luni şi jumătate. Serviciului Public de Sănătate (MA-15) din capitala austriacă a susţinut că este un caz „unic”, fără precedent.

de Monica Palade

la 02.02.2021, 18:34

Un mort a fost uitat de autorităţi în apartamentul său din Viena, timp de două luni şi jumătate - Profimedia
  • Mort găsit cu repetiţie

„Departamentului de audit intern va face o anchetă. Eroarea este clar în comunicare. Echipa medicului legist ar fi trebuit să contacteze firma de pompe funebre. Trebuie să vedem de ce nu s-a întâmplat acest lucru”, a declarat purtătorul de cuvânt al MA-15, Sonja Vicht.

Bărbatul mort, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit pe 11 noiembrie de un vecin, care avea grijă de el.

Mort găsit cu repetiţie

Omul a informat poliţia şi le-a dat anchetatorilor cheile de la apartament şi a presupus că omul va fi înmormântat după autopsie. În timpul unei vizite în apartament cu un notar, vecinul a făcut din nou descoperirea şocantă. Mortul era încă în apartament. Se întâmpla pe 27 ianuarie, scrie publicaţia sn.at.,

De data aceasta, rămăşiţele bărbatului, care a murit din cauze naturale, au fost ridicare imediat. Autorităţile au promis şi că înmormântarea va avea loc imediat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un mort a fost uitat de autorităţi în apartamentul său din Viena, timp de două luni şi jumătate