Antena Meniu Search
x

Un nou atac armat în SUA. Cel puțin 5 morţi în urma unui incident din Luisville, Kentucky

Un nou atac armat a avut loc în Statele Unite ale Americii, de data aceasta în Luisville, Kentucky. Cel puțin cinci victime, la care se adaugă șase persoane rănite  au fost raportate în urma unui atac armat, transmite poliția. ABC News transmite că guvernatorul statului, Andy Beshear, a anunțat că va ajunge la fața locului pentru a evalua situația. Conform CNN, forţele de ordine ar fi reuşit să elimine atacatorul.

de Adrian Popovici

la 10.04.2023, 18:01

Un nou atac armat în SUA. Mai multe victime în urma unui incident din Luisville, Kentucky - Shutterstock

Departamentul de Poliție Metropolitană din Louisville a confirmat că există mai multe victime în urma unui atac armat în centrul orașului.  Primarul Craig Greenberg și-a sfătuit să evite cartierul în care au fost auzite focurile de armă.

Ofițerii de poliție din Louisville Metro și agenții speciali ai FBI Louisville sunt în prezent acolo la fața locului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o scurtă conferință de presă, poliția din Louisville a declarat că ofițerii au fost informaţi mai întâi de o serie de împuşcături  ora locală 08:30  și au ajuns în câteva minute. La fața locului, au raportat un incident cu focuri de armă în curs de desfășurare, potrivit șefului adjunct al poliției, Paul Humphrey.

Nu este clar ce a dus la moartea suspectului și dacă vinovatul este considerat unul dintre cei cinci morți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un nou atac armat în SUA. Cel puțin 5 morţi în urma unui incident din Luisville, Kentucky