Antena Meniu Search
x

Video Un nou documentar despre "Prințesa Inimilor", la 25 de ani de la tragedia care a întristat o lume întreagă

Se împlinesc 25 de ani de la moartea tragică a Prinţesei Diana şi destinul ei este iar în centrul atenţiei. În semn de omagiu, un documentar despre viaţa prinţesei inimilor va avea premiera zilele acestea, iar maşina pe care a condus-o în anii '80 a fost vândută cu un preţ impresionant. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 29.08.2022, 13:26

Vezi și

În aceste zile, Prinţesa Diana este din nou în centrul atenţiei. La 25 de ani de la accidentul tragic din Paris, o nouă producţie vine cu detalii mai puţin ştiute despre cea care a cucerit inimi în toată lumea. 

Povestea lui Lady Di fascinează şi acum. De-a lungul anilor, actriţe celebre de la Hollywood s-au simţit onorate să intre în pielea ducesei de Wales. Catherine Oxenberg a fost printre primele staruri care au acceptat provocarea, în 1982, la un an după nunta regală. Tot ea a jucat şi în producţia care a descris căsnicia nereuşită a celor doi - Charles şi Diana - nefericiţi până la adânci bătrâneţi. 

Recent, actriţa Kristen Stewart a jucat cu eleganţă rolul Prinţesei Diana, în filmul Spencer. Interpretarea i-a adus o nominalizare la premiile Oscar. 

Kristen Stewart, actriţă: Este atât de specifică, de atrăgătoare şi plină de viaţă.

Pe acelaşi subiect

Iar Emma Corrin a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru interpretarea din serialul The Crown. Provocările pentru un asemenea rol au fost, însă, uriaşe.

Emma Corrin, actriţă: Diana are o voce unică. Totul pare că se prăbuşeşte, aşa că pare destul de tristă orice ar spune. Dar asta este o calitate extraordinară a vocii ei.

Etalon al graţiei şi bunătăţii, Prinţesa care a adus un alt suflu nou în monarhia britanică a fost portretizată în peste 20 de producţii cinematografice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un nou documentar despre "Prințesa Inimilor", la 25 de ani de la tragedia care a întristat o lume întreagă