Antena Meniu Search
x

Un oligarh rus, înregistrat când spune că îşi doreşte ca Vladimir Putin să moară. Boala de care ar suferi preşedintele Rusiei

Războiul declanşat de Rusia în Ucraina a ajuns în a 80-a zi, iar nemulţumirile elitei ruse cresc cu fiecare zi cu care "acţiunea militară specială" se prelungeşte. Oligarhii încep să piardă sume uriaşe, fie din pricina sancţiunilor impuse Rusiei, fie pentru că anumite firme ruseşti încep să fie boicotate.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 14.05.2022, 16:39

Un oligarh rus, înregistrat când spune că îşi doreşte ca Vladimir Putin să moară. Boala de care ar suferi preşedintele Rusiei
- Profimedia

În acest context, oligarhii ruşi au două speranţe pentru viitor: terminarea războiului sau moartea lui Vladimir Putin. Unul dintre oligarhii ruşi a fost înregistrat spunând, că Vladimir Putin "este foarte grav bolnav". Omul de afaceri din Rusia a spus acest lucru la mijlocul lunii martie, într-o discuţie privată cu un afacerist occidental. Înregistrarea discuţiei a fost publicată de New Lines, o publicaţie din Statele Unite ale Americii. Jurnaliştii americani au ales să protejeze identităţile celor doi oameni afaceri.

În aceeaşi discuţie, oligarhul rus mai spune că Vladimir Putin are leucemie, motiv pentru care s-a şi operat la scurt timp după invazia Rusiei în Ucraina. Acesta a mai precizat că Putin a înnebunit. "A distrus economia Rusiei, economia Ucrainei și alte companii, le-a ruinat. Problema este în capul său. Un nebun poate distruge lumea", au fost cuvintele omului de afaceri din Rusia. Dată fiind situaţia actuală din Rusia, dar şi întreg contextul european şi internaţional, rusul a mai punctat şi că mai mulţi oligarhi speră că Vladimir Putin "să moară".

FSB-ul nu are voie să vorbească despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin

În ultima perioadă au apărut tot mai multe speculaţii şi zvonuri despre starea de sănătate a liderului de Kremlin. Ultima sa apariţie publică, la parada de pe 9 mai de Ziua Victoriei, când şi-a pus o pătură pe picioare, nu a făcut altceva decât să alimenteze aceste zvonuri.

Informaţii clare, concrete şi oficiale despre starea de sănătate a preşedintelui rus sunt greu sau chiar imposibil de obţinut. Potrivit jurnaliştilor americani de la New Lines, FSB-ul (Serviciul de Informaţii al Rusiei) a primit ordine directe să nu ofere niciun fel de informaţii despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Ba mai mult, agenţii FSB au fost sfătuiţi să ignore o informare în care se preciza că Putin mai are doar câteva luni de trăit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Stiri externe » Un oligarh rus, înregistrat când spune că îşi doreşte ca Vladimir Putin să moară. Boala de care ar suferi preşedintele Rusiei