Antena Meniu Search
x

Un parau din California a izolat o familie pe o stanca

O intreaga familie din California a ramas izolata pe o stanca, in mijlocul unui parau. Echipa de salvare a avut nevoie de cateva ore pentru a gasi cea mai potrivita cale de a-i aduce la mal

Vezi și

O femeie, cele doua fiice ale sale si un nepot au fost prinsi in capcana paraului al carui debit a crescut dintr-o data, dupa deversarea apelor dintr-un lac de acumulare. Doi barbati ramasi pe mal au incercat sa ajute, dar s-au dat batuti. Unul abia a reusit sa se intoarca la mal, iar celalalt si-a scrantit glezna si a ramas, la randul sau, blocat. Salvatorii au ajuns repede la fata locului, dar misiunea s-a dovedit dificila, mai ales ca nici vremea nu ii ajuta.

Serviciul de salvare a trimis si un elicopter, dar pana la urma, nu a mai fost nevoie de el. Dupa ce si-au planuit atent interventia, salvatorii au infruntat apele si, cu ajutorul unor franghii, i-au adus pe naufragiati la mal.

Incidentul s-a petrecut intr-un parc natural. Paznicii ii sfatuiesc pe turisti sa evite acel sector al raului deoarece apele pot creste oricand, fara avertisment, daca stavilarul din amonte este deschis.

Foto: hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un parau din California a izolat o familie pe o stanca