Antena Meniu Search
x

Un parc acvatic din Polonia se oferă să-i înveţe pe copii să înoate de la vârste foarte fragede

Un parc acvatic din Polonia se oferă să-i înveţe pe copii să înoate de la vârste foarte fragede. Mai exact, de la patru luni. Desigur, la cursuri iau parte şi părinţii care au, astfel, ocazia să se distreze de minune împreună cu bebeluşii lor.

Vezi și

Un parc acvatic din Polonia se oferă să-i înveţe pe copii să înoate de la vârste foarte fragede. Mai exact, de la patru luni. Desigur, la cursuri iau parte şi părinţii care au, astfel, ocazia să se distreze de minune împreună cu bebeluşii lor. Şi chiar dacă aceştia nu vor învăţa într-adevăr să înoate, cu siguranţă nu se vor mai teme niciodată de apă.

Lecţiile de înot pentru bebeluşi încep, bineînţeles, în joacă. Mamele intră în bazin cu copiii în braţe, îi stropesc şi îi ajută să se bălăcească până ajung să se simtă în apă ca acasă. Apoi se poate trece la o nouă fază. Micuţii sunt preluaţi de instructori care îi scufundă cu totul, înainte de a-i readuce în braţele părinţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un parc acvatic din Polonia se oferă să-i înveţe pe copii să înoate de la vârste foarte fragede