Antena Meniu Search
x

Un pescar brazilian a supraviețuit 11 zile în mijlocul Oceanului Atlantic, plutind într-un congelator

Un pescar brazilian a petrecut unsprezece zile în derivă într-un frigider, în mijlocul Atlanticului, după ce barca sa s-a scufundat

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.09.2022, 10:04

Un pescar brazilian a supraviețuit 11 zile în mijlocul Oceanului Atlantic, plutind într-un congelator
Un pescar brazilian a supraviețuit 11 zile în mijlocul Oceanului Atlantic, plutind într-un congelator - Captură Video / Twitter

Romualdo Macedo Rodrigues, în vârstă de 44 de ani, a părăsit regiunea Oiapoque, din nordul Braziliei, la sfârșitul lunii iulie, într-o barcă de lemn lungă de aproximativ șapte metri, pentru a merge la Ilet la Mere, scrie Le Figaro.

Bărbatul plănuia să petreacă câteva zile la pescuit, însă la un momentdat,în timp ce naviga, barca sa a început să ia apă și ulterior s-a scufundat.

În încercarea de a supraviețui, bărbatul de 44 de ani s-a urcat într-un congelator vechi pe care îl avea cu el pentru a pune peştele pe care îl prinde.

Au urmat 11 zile în care pescarul şi-a petrecut timpul plutind în acel congelator, fără hrană şi fără apă. În cele 11 zile, bărbatul a slăbit 11 kilograme. 

Pe acelaşi subiect

Supravieţuire miraculoasă în mijlocul Oceanului Atlantic

El a fost salvat de marinari care au identificat dispozitivul plutitor în ocean, în Surinam, la 450 de kilometri de locul unde se scufundase barca. Fiindcă nu avea acte de identitate asupra lui, bărbatul a rămas în arest timp de 16 zile. În cele din urmă, bărbatul a ajuns în ţara lui natală cu un zbor care a aterizat în Belem, statul Pará, o regiune din nordul Braziliei.

Întors acasă după această călătorie de neimaginat, Romualdo Macedo Rodrigues a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat: "Acest frigider, pentru mine, a fost Dumnezeu. Un adevărat miracol!", a spus bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un pescar brazilian a supraviețuit 11 zile în mijlocul Oceanului Atlantic, plutind într-un congelator