Antena Meniu Search
x

Video Un pod din Grecia, la care se efectuau lucrări, s-a prăbuşit parţial: "Sunt oameni prini sub dărâmături, dar nu cunoaştem numărul lor"

Un pod la care se efectuau lucrări de construcţie s-a prăbuşit parţial duminică la Patras, în vestul Greciei, au informat serviciile de pompieri şi poliţie, anunţând că există persoane prinse sub dărâmături şi răniţi, transmite AFP, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 15:29

Un pod din Grecia, la care se efectau lucrări, s-a prăbuşit parţial: "Sunt oameni prini sub dărâmături, dar nu cunoaştem numărul lor"
- Captura Twitter

"Există persoane prinse sub dărâmături, dar nu cunoaştem numărul lor", a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor, iar cel al poliţiei a precizat, câteva minute mai târziu, că există persoane "rănite". Potrivit agenţiei elene ANA, o amplă operaţiune de salvare este în curs, după ce la locul accidentului au ajuns ambulanţe, maşini de pompieri şi de poliţie.

Spitalul universitar din Patras şi spitalul Sfântul Andrei din acelaşi oraş sunt pregătite să primească răniţii. Televiziunea publică ERT a afirmat că cinci persoane au fost rănite grav, dar informaţia nu a fost confirmată în acest stadiu de autorităţi.

Cauzele prăbuşirii nu sunt cunoscute deocamdată. Podul este situat pe autostrada care leagă portul Patras, din peninsula Peloponez, de capitala Atena.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Un pod din Grecia, la care se efectuau lucrări, s-a prăbuşit parţial: "Sunt oameni prini sub dărâmături, dar nu cunoaştem numărul lor"