Antena Meniu Search
x

Un profesor de 27 de ani a vrut să-i ofere bani unui tată, în schimbul unor relaţii intime cu fiica sa de doar doi ani, în SUA

Au apărut noi detalii tulburătoare cu privire la un profesor de școală elementară din Florida acuzat că s-a oferit să-i plătească 200 de dolari pentru camera de hotel unui tată în schimbul permisiunii de a-i molesta fiica de doar doi ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.04.2021, 16:25

Bărbat în faţa unei uşi
Un profesor de 27 de ani a vrut să-i ofere bani unui tată, în schimbul unor relaţii sexuale cu fiica sa de doar doi ani - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bărbatul de 27 de ani care oferise bani unui tată în schimbul unor beneficii sexuale cu fiica lui lucra în sistemul educaţional şi preda elevilor de vârste fragede. De asemenea, potrivit anchetatorilor, Alexander îşi promovare serviciile de babysitter pe mai multe site-uri de profil, în trecut îngrijind până la trei copii, inclusiv sugari.

Districtul școlar din județul Palm Beach a anunțat luni că Xavier Alexander, în vârstă de 27 de ani, profesor de clasa a patra la școala elementară Grove Park, a fost concediat.

Profesorul a fost prins de ofiţerii sub acoperire

Potrivit datelor din anchetă, un tată în vârstă de 39 de ani a postat un anunț pe 26 martie, căutând pe cineva cu care să împartă o cameră de motel câteva zile în timp ce aștepta să se mute în noua sa casă. El a menționat că are o fiică de 2 ani. „Fără ciudățenii sau droguri, te rog”, a adăugat tatăl în anunţul scris.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a primit curând mesaje de la un mesager necunoscut care, în cele din urmă, l-a întrebat: „Aș fi vreodată singur cu fiica ta?” Când i s-a spus clar că nu, bărbatul a refuzat oferta şi a spus că va căuta în altă parte. La scurt timp, tatăl a contactat poliţia pentrua oferi toate detaliile suspectului şi pentru a spune ce s-a întâmplat.

Ofiţerii, după ce au citit textele dintre cei doi, l-au instruit pe tatăl fetiţei de doi ani să continue conversaţia pentru a putea organiza o urmărire sub acoperire. I-a răspuns astfel că poate obţine o noapte cu fiica lui dacă va acoperi costul unui sejur de două nopţi la un hotel din apropiere.

„Nu îi vei face rău? Este tânără” i-au scris acestuia.

„Nu, nu o voi răni” a răspuns bărbatul, identificat ulterior ca Xavier Alexander.

Anchetatorul a încercat să-l convingă pe Alexander să-i spună ce intenționează să facă cu fetiţa, dar suspectul a refuzat să intre în detalii, spunând doar că vrea să „petreacă timp singur” cu copilul.

„Am [făcut] ceva cu ea înainte, deci vreau să ştiu măcar dacă vei folosi protecţie? Vreau să știu că e în siguranță ”, a trimis acesta mesajul inventat pentru a obţine reacţia suspectului.

"Da, voi folosi", a răspuns el.

Profesorul ar fi schimbat mai multe texte cu tatăl în următoarele câteva zile pentru a-i verifica fiica, până când un ofiţer a preluat din nou telefonul și a făcut alte încercări pentru a-l determina pe Alexandrer să-i spună ce avea să-i facă copilului, dar profesorul a răspuns: „Nu spun nimic care să mă poată incrimina. Îmi pare rău omule. Sunt un pic paranoic”

A fost aranjată în cele din urmă o întâlnire la un hotel din apropiere, suspectul fiind aşteptat să aducă banii în schimbul întreţinerii unor relaţii sexuale cu fetiţa de doi ani. Detectivii l-au arestat când a sosit la uşă cu un prezervativ ascuns în pantof, pe care a spus că l-a cumpărat de la o benzinărie pentru întâlnirea sexuală cu copilul.

Profesorul a recunoscut că a răspuns la anunțul tatălui și că a schimbat textele în speranța de a întreţine relaţii sexuale cu fata de doi ani; a menţionat că are dependenţă sexuală şi că „femeile, bărbații și bestialitatea nu-l mai satisfac”.

El a negat că ar mai fi molestat vreodată un copil, dar a recunoscut că, în timp ce îngrijea copii în trecut, „a devenit excitat sexual uitându-se la organele genitale prin îmbrăcămintea lor”

Alexander a fost arestat sub acuzația de intenţie la întreţinerea unor acte sexuale cu un minor şi reţinut pe o cauţiune de 1 milion de dolari, la închisoarea din județul Palm Beach.

Conform profilului LinkedIn al lui Alexander, el a lucrat la districtul școlar din județul Palm Beach din 2012 în diferite funcții, inclusiv în calitate de consilier afterschool, lider de activitate și director.

Absolvent al Colegiului de Stat din Palm Beach, Alexander a fost angajat ca profesor cu normă întreagă la școala elementară Grove Park în urmă cu doar șase luni. O colegă de serviciu a lui Alexander a declarat că i s-a părut neobișnuit să se întâlnească cu anumiți elevi, băieţi, singuri în clasa sa.

Oficialii districtului şcolar au lansat o declaraţie vineri, spunând că bărbatul a fost concediat şi că vor coopera spre beneficiul anchetei, potrivit Daily Mail: „Districtul este șocat și îngrozit de natura crimelor pentru care Alexander a fost arestat”, se arată în declarație. „Nu se va întoarce în districtul școlar ca profesor sau sub orice altă calitate, în așteptarea rezultatului anchetei penale”

De asemenea, directorul districtului şcolar a menţionat că, în ciuda faptului că incidentul nu a implicat continuat spunând că, deși cazul nu a implicat niciun student din district, districtul oferă consiliere studenților lui Alexander și familiilor lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un profesor de 27 de ani a vrut să-i ofere bani unui tată, în schimbul unor relaţii intime cu fiica sa de doar doi ani, în SUA