Un profesor de liceu şi-a torturat şi ucis cele patru pisici pentru a se ''simți puternic'', în Texas

De Redactia Observator.
Publicat: 20.05.2021, 09:42.
Actualizat: 20.05.2021, 09:43

Un profesor de liceu din Texas a recunoscut că și-a torturat și ucis cele patru pisici pentru a se ''simți puternic''. Omul pretinde că a avut respectivul comportament deoarece a fost agresat atunci când se afla în creștere. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Un profesor de liceu si-a torturat şi ucis cele patru pisici pentru a se ''simți puternic'', în Texas

Un profesor de liceu si-a torturat şi ucis cele patru pisici pentru a se ''simți puternic'', în Texas

Profimedia Images

Graham William Reid şi-ar fi ucis cu cruzime animalele, dar în cele din urmă a fost prins după ce un veterinar a alertat autoritățile. Pisicile tânărului în vârstă de 29 de ani au fost tratate într-un mod barbar timp de șase luni, până în luna martie a acestui an, potrivit documentelor instanței.

Reid a recunoscut în faţa autorităților locale că a săvârșit actele pentru că a fost oprimat și agresat în timp ce creștea și ar fi devenit supărat din cauza mai multor ''factori de stres din viață''. Potrivit oamenilor legii, pisicile ar fi fost torturate într-un mod greu de imaginat. Este vorba despre bătăi repetate, oase fracturate, acţiuni ce le-au lezat inclusiv căile respiratorii.

Bărbatul a fost dat de gol de un medic veterinar

Citește și:

Un veterinar a alertat în cele din urmă autoritățile după ce încercase să trateze în prealabil rănile animalelor, care aveau vârste cuprinse între 8 săptămâni și 1 an. Reid a fost arestat pe 28 aprilie și acuzat de patru capete de acuzare de cruzime față de animalele.

Bărbatul a fost profesor de geometrie la liceul Ridge Point. Sherry Williams, un purtător de cuvânt al districtului școlar, a confirmat că Reid nu mai lucrează pentru unitatea de învăţământ, potrivit Daily Star.

Williams a spus: "Am fost conștienți de o acuzație tulburătoare de cruzime împotriva animalelor la adresa unui profesor care nu mai este angajat în district. Nu suntem în poziţia să comentăm mai departe, deoarece problema implică o anchetă penală în curs. Siguranța și securitatea studenților noștri este prioritatea noastră principală și luăm măsuri pentru a proteja bunăstarea emoțională a elevilor noștri, punând la dispoziție consilieri bine pregătiți'', a spus Williams într-un comunicat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.