Antena Meniu Search
x

Video Un protest al "Extinction Rebellion" a paralizat traficul din Londra. Militaţii ecologişti s-au lipit cu adeziv, ca să nu poată fi evacuaţi

Gruparea ecologistă radicală "Extinction Rebellion" a blocat o intersecţie majoră din Londra, pentru a cere acţiuni mai ferme contra schimbărilor climatice. Acţiunea a mobilizat mai ales femei, considerate mai vulnerabile la efectele poluării.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 09:25

Vezi și
  • Traficul din Londra, blocat de militante ecologiste

Militantele au ridicat, în mijlocul pieţei, o structură de care s-au lipit cu adeziv, pentru a nu putea fi evacuate. Oamenii legii au eliberat totuşi intersecţia după câteva ore.

O altă manifestaţie a denunţat, în faţa ambasadei Braziliei, tăierea pădurii virgine din Amazon şi agresarea indigenilor din zonă.

A fost cea de-a treia zi a unei campanii de protest organizată de gruparea ecologistă. Aproape 200 de persoane au fost arestate de la începutul campaniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Un protest al "Extinction Rebellion" a paralizat traficul din Londra. Militaţii ecologişti s-au lipit cu adeziv, ca să nu poată fi evacuaţi