Antena Meniu Search
x

Un român a încercat să-și seducă fiica vitregă cu votcă și mesaje pe WhatsApp, în Italia: "Te plac foarte mult, asta e problema"

Un român de 28 de ani este cercetat de polițiștii din Verona, Italia, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă în vârstă de doar 14 ani. Fara a reușit să reziste avansurilor și a sunat de una singură la carabinieri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.06.2021, 08:48

adolescentă
Fata a reușit să sune la poliție, după ce s-a baricadat în camera ei - Shutterstock (imagine ilustrativă)
  • Atenție, informații ce pot avea un impact emoțional

"Ajutați-mă, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!". A fost strigătul de disperare al unei copile de 14 ani, care a sunat la poliție în lacrimi după ce individul, de origine română, s-a năpustit asupra ei. Carabinieri s-au deplasat imediat la fața locului și au găsit-o pe fată tulburată, mama ei fiind vizibil supărată iar partenerul de viață beat și agresiv. Potrivit Corriere del Veneto, incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică. Lucidă și conștientă de ceea ce s-a întâmplat, fata le-a povestit agenților cum bărbatul i-a făcut avansuri sexuale, profitând de lipsa temporară a mamei. Inițial individul s-a apropiat de ea, i-a dat votcă să bea, pe care fata a scuipat-o imediat, după care a îndemnat-o să fumeze. În scurt timp, bărbatul a devenit și mai agresiv. A luat-o pe copilă în brațe și a încercat să o ducă în pat. Fata, însă, s-a opus vehement și a reușit să se baricadeze în camera ei.

"Te iubesc. Te vreau mai mult decât o fiică"

Văzând că fata s-a izolat în cameră, bărbatul a încercat să o convingă cu mesaje pe WhatsApp. "Pot să te văd. Vin la tine, vrei? Vrei să înveți mai târziu... apoi să ștergi mesajele?". Însă nu s-a rezumat doar la asta, ci a început să o asalteze verbal: "Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru... Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine... Te-am adus în cameră pentru că te iubesc... te plac... pot măcar să te sărut?". Conform sursei citate, bărbatul a început să îi trimită inimioare pe internet. "Te plac foarte mult, asta e problema, ok, va rămâne secretul nostru", i-a spus el. "Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?", i-a răspuns fata, încercând să tragă de timp.

Românul le-a spus polițiștilor din Italia că el ar fi "victima"

Adolescenta a conștientizat că bărbatul nu va renunța și a sunat la poliție, dându-le agenților și capturi de ecran cu mesajele primite. Tot în acele clipe, fata a reușit să îi povestească și mamei ce s-a întâmplat. Procuratura din Verona a propus imediat un ordin de protecție, pe care judecătorii l-au aprobat. Bărbatul nu mai are voie să o contacteze pe minoră sau să meargă în locurile frecventate de aceasta, inclusiv în casa ei sau la școală, cât timp polițiștii continuă cercetările. Audiat de carabinieri, bărbatul a prezentat o altă versiune a poveștii și a insistat că fata a fost cea care i-a făcut avansuri. Ancheta va face lumină în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român a încercat să-și seducă fiica vitregă cu votcă și mesaje pe WhatsApp, în Italia: "Te plac foarte mult, asta e problema"