Antena Meniu Search
x

Un român şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie în ţara unde nu ai nevoie de permis şi poliţia nu face control cu etilotestul

Un român şi-a pierdut viaţa departe de casă, tocmai în Bermuda, într-un tragic accident de circulaţie.

Un român şi-a pierdut viaţa departe de casă, tocmai în Bermuda, într-un tragic accident de circulaţie întâmplat într-un orăşel în care numai în 2017 şi-au pierdut viaţa 13 oameni, în coliziuni. Bărbatul avea 39 de ani şi moartea sa a provocat o adevărată dezbatere naţională.

Ionel Adrian Bejan s-a izbit cu motocicleta de un container lăsat pur şi simplu pe stradă, suferind răni extrem de grave, medicii nemaiputând să îl salveze. Poliţia bănuieşte că bărbatul putea fi sub influenţa băuturilor alcoolice, dar în acelaşi timp încearcă să afle ce căuta containerul lăsat pe stradă.

Chiar şefa Siguranţei Circulaţiei pe Drumuri în Bermuda a luat poziţie şi a cerut schimbarea legislaţiei, după ce în capitala Hamilton, un orăşel cu doar 1.000 de locuitori, au murit 13 oameni în accidente de circulaţie, în acest an.

Ionel Bejan lucra în Bermuda într-un resort de vacanţă şi era foarte apreciat atât de colegi, cât şi de angajatorii săi.

În Bermuda nu ai nevoie de permis de conducere pentru a conduce vehicole pe drumurile publice, iar poliţiştii nu fac controale cu etilotestul, pentru că nu sunt prevăzute în legislaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie în ţara unde nu ai nevoie de permis şi poliţia nu face control cu etilotestul