Antena Meniu Search
x

Orbit de gelozie, un român l-a bătut cu pumnii și picioarele pe amantul italian al soției, lăsându-l aproape mort pe caldarâm. Amantul venise să petreacă o noapte cu iubita

Scene demne de un film s-au petrecut în Treviso, unde un român l-a băgat în spital pe amantul soției sale, un italian de 45 de ani, pe care l-a atacat furibund.

Scene demne de un film s-au petrecut în Treviso, unde un român l-a băgat în spital pe amantul soției sale, un italian de 45 de ani, pe care l-a atacat furibund atunci când acesta a venit să-și petreacă noaptea cu iubita.

Potrivit www.zz7.it, românul bănuia de mai mult timp că nevasta îl înșeală. 

Miercuri, bărbatul și-a mințit soția că va lucra în tura de noapte, însă bărbatul s-a oprit la pândă în fața blocului unde locuia. În momentul în care amantul italian a venit la nevasta lui, românul a sărit la acesta și l-a lovit cu pumnii și picioarele, lăsându-l aproape inconștient pe caldarâm.

Potrivit sursei citate, numai intervenția rapidă a unui echipaj medical a evitat producerea unei tragedii.

Italianul a fost internat în spital, cu un pronostic rezervat, dar fără ca viața lui să fie totuși în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Orbit de gelozie, un român l-a bătut cu pumnii și picioarele pe amantul italian al soției, lăsându-l aproape mort pe caldarâm. Amantul venise să petreacă o noapte cu iubita