Antena Meniu Search
x
LIVE

Orbit de gelozie, un român l-a bătut cu pumnii și picioarele pe amantul italian al soției, lăsându-l aproape mort pe caldarâm. Amantul venise să petreacă o noapte cu iubita

Scene demne de un film s-au petrecut în Treviso, unde un român l-a băgat în spital pe amantul soției sale, un italian de 45 de ani, pe care l-a atacat furibund.

la 29.12.2017, 11:27

Scene demne de un film s-au petrecut în Treviso, unde un român l-a băgat în spital pe amantul soției sale, un italian de 45 de ani, pe care l-a atacat furibund atunci când acesta a venit să-și petreacă noaptea cu iubita.

Potrivit www.zz7.it, românul bănuia de mai mult timp că nevasta îl înșeală. 

Miercuri, bărbatul și-a mințit soția că va lucra în tura de noapte, însă bărbatul s-a oprit la pândă în fața blocului unde locuia. În momentul în care amantul italian a venit la nevasta lui, românul a sărit la acesta și l-a lovit cu pumnii și picioarele, lăsându-l aproape inconștient pe caldarâm.

Potrivit sursei citate, numai intervenția rapidă a unui echipaj medical a evitat producerea unei tragedii.

Italianul a fost internat în spital, cu un pronostic rezervat, dar fără ca viața lui să fie totuși în pericol.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Orbit de gelozie, un român l-a bătut cu pumnii și picioarele pe amantul italian al soției, lăsându-l aproape mort pe caldarâm. Amantul venise să petreacă o noapte cu iubita

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA