Antena Meniu Search
x

Video Un român şi-a riscat viaţa şi s-a rănit în timp ce a salvat o femeie şi pe câinele ei, în Verona. Italienii doar se uitau şi filmau

Doi români sunt eroi în Italia. Au salvat viaţa unei femei care căzuse cu maşina într-un canal de irigaţii şi era la un pas să moară înecată. După ce au scos-o din automobil, şi-au riscat viaţa încă o dată. I-au adus la mal geanta cu actele, banii şi telefonul, în timp ce italienii se uitau la ei şi îi filmau. 

de Redactia Observator

la 09.04.2023, 20:58

Vezi și

Italienii învaţă zilele acestea cum se pronunţă Costel Merchez. Este eroul care a salvat de la moarte o localnică de 63 de ani. Maşina ei căzuse într-un canal adânc, după ce îi explodase un cauciuc pe o şosea din regiunea Verona. Costel şi fiul lui au văzut ce se întâmplă şi au sărit să dea ajutor.

Costel Merchez, român stabilit în Italia: A început maşina să ia apă, doamna striga după ajutor. Maşina se îndepărta de la mal şi atunci Mi-a venit imaginea că este familia mea în cazul ei. M-am băgat în apă, m-am prins cu o mână de mâner, cu mâna dreaptă am spart parbrizul din spate. Eu am prins-o de mâna stângă, băiatul meu de mâna dreaptă şi am tras-o afară pe geamul din faţă, pe portiera din dreapta. 

Românii au salvat încă un suflet aflat în pericol - câinele şoferiţei

Deşi s-a tăiat la mână în geamul maşinii, Costel Merchez nu a abandonat operaţiunea. A oprit un camion şi a legat de el maşina care era să fie luată de apă. Cea mai mare bucurie a lui este, însă, că a scăpat-o de moarte pe femeia de la volan. 

Costel Merchez, român stabilit în Italia: Ne-au ajutat o doamnă italiană şi un domn italian, căruia îi era frică de ce a văzut, doar să se bage în apă. Dacă nu eram noi, nu se băga nimeni. Am simţit o împlinire în suflet. 

În emoţia momentului, italianca salvată de români a uitat să le mulţumească. A promis că va face asta personal, după externare. În interviurile din presă, însă, i-a numit îngerii ei salvatori pe Costel Merchez, un mecanic stabilit de zece ani în Peninsulă, şi pe fiul lui Andrei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român şi-a riscat viaţa şi s-a rănit în timp ce a salvat o femeie şi pe câinele ei, în Verona. Italienii doar se uitau şi filmau