Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român venit în vacanţă la rudele sale din Franţa a murit, după ce a căzut de pe o stâncă de pe Coasta de Azur

A crezut că va avea parte de vacanţa vieţii sale, fără să bănuiască nici măcar o clipă ca va fi şi ultima. Un român, venit la rude în Franţa, a murit după ce a căzut de pe o stâncă de la 37 de metri înălţime. Incidentul a avut loc în Pointe de Mourret din Six-Fours, pe Coasta de Azur.

de Monica Palade

la 23.09.2024 , 21:20

Salvatorii încercând să îl recupereze pe turistul român Un român venit în vacanţă la rudele sale din Franţa a murit, după ce a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur - Snsm Bandol/Facebook

Accidentul a avut loc în cursul serii de sâmbătă, 21 septembrie, în vestul departamentului Var. Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru românul de 53 de ani, scrie Var Matin. Impactul i-a fost fatal.

A murit în vacanţa sa de vis

În jurul orei 20:00, trei salvatori de pe ambarcațiunea Timothy au ajuns înot la corpul victimei, care se afla la baza stâncii.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul român, care nu prezenta semne de viață, a fost transportat la bordul vedetei 164 Saint Elme II.

Echipajul a revenit apoi în portul Brusc, unde echipa medicală de urgență a SMUR aștepta pentru a acorda ajutor. Din păcate, medicii au constatat că era prea târziu pentru a salva viața românului.

Conform surselor din cadrul poliției, căderea a fost accidentală.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri externe » Un român venit în vacanţă la rudele sale din Franţa a murit, după ce a căzut de pe o stâncă de pe Coasta de Azur