Antena Meniu Search
x

Foto Un şarpe veninos şi-a făcut culcuş în inhalatorul pentru astm al unei adolescente din Australia

O adolescentă din Australia a tras o sperietură serioasă în momentul în care a descoperit un şarpe veninos chiar în inhalatorul pentru astm. Reptila îşi făcuse loc printre haine şi îşi găsise un culcuş deloc aşteptat. Din fericire, şarpele a fost mutat în siguranţă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 10.03.2021, 08:41

Incidentul a avut loc în Australia
Un şarpe veninos şi-a făcut culcuş în inhalatorul pentru astm al unei adolescente - Sunshine Coast Snake Catchers 24/7; Shutterstock
  • Un şarpe veninos a fost descoperit în inhalatorul pentru astm
  • Incidentul a avut loc în Australia

O adolescentă a avut parte de o surpriză de proporţii când a găsit un șarpe veninos ascunzându-se în interiorul inhalatorului pentru astm. Incidentul a avut loc în Queensland, Australia. Se pare că tânăra a făcut teribila descoperire când a văzut șarpele în timp ce se mişca printre haine.

La o inspecție mai atentă, un pui de şarpe negru cu burtă roșie a fost descoperit în interiorul inhalatorului pentru asm. Într-o postare pe Facebook, reprezentanţii Sunshine Coast Snake Catchers au scris: ''Este o nebunie și este foarte norocoasă că am putut găsi șarpele. Este unul dintre cele mai incredibile locuri în care am mai găsit vreodată un șarpe și ne-am bucurat că Heather a reușit să-l prindă și să-l mute în siguranță''.

Specia nu este printre cele mai periculoase, însă rata muşcăturilor anuale este destul de ridicată

Un membru al echipei pentru prinderea șerpilor, Stuart McKenzie, a declarat: ''Nu mi-aș fi putut imagina cum ar fi să-l ridici și să-l descoperi acolo. Explorează, caută mâncare în această perioadă a anului".

Potrivit unui muzeu australian, şerpii negri cu burtă roșie sunt printre cei mai des întâlniți șerpi de pe coasta de est a Australiei și sunt responsabili de o serie semnificativă de mușcături în fiecare an. Sunt timizi în general, dar muşcă dacă simt că sunt hărțuiți, potrivit mirror.co.uk.

Simptomele cauzate de muşcătură şi de răspândirea ulterioară a veninului includ greață, vărsături, cefalee, dureri abdominale, transpirație, dureri musculare locale sau generale și senzaţia de slăbiciune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un şarpe veninos şi-a făcut culcuş în inhalatorul pentru astm al unei adolescente din Australia