Antena Meniu Search
x

Galerie foto Piton imens, capturat de un grup de săteni din Thailanda. A fost nevoie de opt oameni pentru a-l putea căra

Captură uriaşă într-un sat din Thailanda. Un piton masiv a fost găsit în curtea unui bărbat din provincia Chonburi. Reptila era atât de mare încât a fost nevoie de opt oameni pentru a o putea căra. Pitonul cântărea în jur de 100 de kilograme şi avea o lungime de şase, şapte metri.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.03.2021, 15:08

  • Un şarpe imens a fost capturat de mai mulţi săteni din Thailanda
  • Reptila a fost găsită la doar câţiva metri de casa unui bărbat

Mai mulţă săteni din Thailanda au capturat un piton masiv la doar câţiva metri distanță de o casă. Rasksasil, în vârstă de 54 de ani, curăța iarba din spatele casei sale, pentru a planta banani, când a găsit creatura, în provincia Chonburi, pe data de 1 martie.

Reptila s-a strecurat încet printre frunze. Omul a încercat să scape, așa că s-a grăbit să-și cheme vecinii în ajutor. Opt persoane au ajuns să se lupte pentru a încolţi reptila, după ce s-a strecurat înapoi într-o gaură în pământ. Șase oameni au fost nevoiţi să tragă de coada șarpelui, la unison, într-o încercare disperată de a-l captura.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Grupul a reușit să scoată cu greu pitonul. Acesta a fost transferat într-o cușcă făcută din oțel și lemn. Apoi au chemat o echipă specială care să recupereze șarpele pentru a-l putea elibera într-o pădure depărtată de sat.

Se spune că pitonul cântărea enorm, adică în jur de 100 de kilograme şi avea 6-7 metri lungime, potrivit dailystar.co.uk.

Săteanul este speriat că şarpele ar putea avea şi o pereche undeva prin apropiere

Fermierul a spus că a văzut pentru prima dată șarpele cu trei zile înainte de a fi prins, dar a fugit rapid: ''L-am văzut înainte, dar a dispărut înainte să am ocazia să-l prind. Nu știam atunci că este atât de mare''.

În ciuda faptului că șarpele uriaș a fost luat, fermierul a adăugat că este încă îngrijorat, deoarece ar putea avea un partener la fel de enorm care se ascunde în apropiere: ''Cred că șarpele are o soție undeva pentru că avea un cuib. Nu ar face cuib aici dacă nu se poate împerechea. Nu am mai văzut vreodată un șarpe atât de mare! Părea că a ieșit dintr-un film. Nu-mi venea să cred ochilor''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Piton imens, capturat de un grup de săteni din Thailanda. A fost nevoie de opt oameni pentru a-l putea căra