Antena Meniu Search
x

Video Un șofer a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut de la 21 de metri pe o autostradă din Statele Unite. Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere

Imagini dramatice au fost surprinse de camera de supraveghere trafic de pe autostrada Wisconsin, din Statele Unite. Un șofer a plonjat de la 21 de metri, după ce a lovit un banc de zapadă.

de Monica Palade

la 09.02.2021, 12:57

Un șofer a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut de la 21 de metri pe o autostradă din Statele Unite. Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere - captura video

Deși impactul putea fi fatal, bărbatul a supraviețuit în mod miraculos.

Potrivit anchetatorilor, șoferul a pierdut controlul vehicului în timp ce se afla pe rampa de schimb. „Autovehicul a lovit un banc de zăpadă, a trecut de bara de protecție și a plonjat de la 21 de metri jos pe banda de urgență”, a declarat șeriful.

A supraviețuit miraculos

În ciuda impactului, șoferul era conștient, respira și nu prezenta răni grave. Cu toate acestea el a fost dus la spital pentru un control amănunțit.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 09:49.

Incidentul este doar unul dintre multele care au avut loc în Midwest, unde zăpada, temperaturile sub zero grade și ploaia înghețată au creat condiții de drum înghețate și periculoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea a făcut prăpăd pe autostrăzi

În Oklahoma, peste 380 de accidente auto au fost provocate de ploaia înghețată căzută pe drumuri, până luni, la ora 5 PM, anunță Departamentul de Siguranță. Alte 20 de mașini au fost blocate pe I40. Încă de la primele ore, poliția regională a avertizat într-un tweet că temperaturile reci au înghețat poduri, provocând mai multe accidente. Două persoane au murit, iar altele au fost rănite în cel puțin 130 dintre incidentele la care au răspuns oamenii legii din Oklahoma.

În Utah, val de avalanșe

Statele Unite se află sub avertisment de vreme rea. În Utah, de exemplu, a fost un val de avalanșe. Imagini incredibile filmate în statul american Utah: un turist a surprins o avalanşă care, după numai câteva secunde, l-a îngropat sub zăpadă. Tânărul făcea parte dintr-un grup de drumeţi care au scăpat cu viaţă, ca prin minune.

Cei acoperiţi putin de zăpadă s-au grăbit să iasă la suprafaţă şi să-i scoată la lumină şi pe ceilalţi. Tragice au fost, însă, urmările altei avalanşe ce a avut loc tot în Utah, în aceeaşi zi. Patru schiori au murit şi doar alţi patru au fost salvaţi de echipele montane.

Specialiştii sunt îngrijoraţi de faptul că tot mai mulţi turişti şi sportivi amatori se deplasează în zone cu risc ridicat de avalanşe, pentru a evita restricţiile impuse de pandemie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un șofer a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut de la 21 de metri pe o autostradă din Statele Unite. Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere