Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un șofer beat i-a amenințat cu grenada pe polițiștii care i-au reținut permisul de conducere, în Liov

Un şofer beat din Ucraina i-a ameninţat pe poliţiştii care i-au reținut permisul de conducere cu o grenadă. Bărbatul, în vârstă de 34 ani, a fost oprit de poliţie şi, în momentul în care agenţii i-au luat permisul, a scos o grenadă şi le-a cerut să îi dea imediat actele înapoi. Şoferul avea o alcoolemie de 1,73.    

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 08:57

Un șofer de camion aflat în stare de ebrietate a fost reținut pe o autostradă din Liov, după ce a amenințat poliția cu o grenadă, cerând să-i fie returnat permisul de conducere, care tocmai îi fusese confiscat. Incidentul a avut loc pe autostrada M-06 Kiev-Chop, după ce un cetățean a alertat poliția în legătură cu manevrele periculoase făcute de un şofer.

Agenţii rutieri au ajuns rapid la fața locului și l-au oprit pe șoferul în vârstă de 34 de ani. Testul de alcoolemie a indicat o concentrație de 1,73‰ alcool în sânge, ceea ce a dus la suspendarea dreptului de a conduce.

Nemulțumit de măsura luată, șoferul a scos o grenadă și a început să amenințe polițiștii, cerând să-i fie returnat permisul. Ofițerii de patrulare au reacționat promp şi l-au reţinut pe scandalagiu. Potrivit primelor verificări, grenada s-a dovedit a fi una de antrenament, dar a fost trimisă pentru o expertiză detaliată. În acest caz, a fost deschis un dosar penal.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Ştiri externe » Un șofer beat i-a amenințat cu grenada pe polițiștii care i-au reținut permisul de conducere, în Liov